:

Var kan man köpa e-juice?

Innehållsförteckning:

  1. Var kan man köpa e-juice?
  2. Kan man lägga vatten i en VAPE?
  3. Vad är Basvätska?
  4. Kan man göra egen VAPE juice?
  5. Hur mycket kostar e cigg?
  6. Finns det nikotinfria Vapes?

Var kan man köpa e-juice?

Beställ vape juice online hos cigge.se Söker du e-juice med nikotin eller e-juice utan nikotin så hittar du juicer i volymer som 100ml, 60ml, 30ml och sedan 10ml nikotin e-juice, nikotinstyrkan på e-juicer sträcker sig från 3mg till 18mg nikotin.

Kan man lägga vatten i en VAPE?

En vätskebehållare, oavsett vilken typ du brukar fungerar så här: Fyll på behållaren men låta inte vätskan komma in i det lilla röret i mitten. Låta den fyllda behållaren stå i 5 minuter så att vätskan har tid att fördela sig i veken.

Vad är Basvätska?

En basvätska i vape sammanhang sägas vara den vätska du använder i e-juice som grund. Denna ingrediens behövs för att du ska får starkare smakupplevelse av din e-juice, men basvätskan gör också att du får mer ånga.

Kan man göra egen VAPE juice?

Det man behöver för att blanda egen e-juice är basvätska VG och PG, det går att köpa färdigblandad basvätska utan nikotin så som 70/30vg/pg och 50/50vg/pg, personligen så tycker jag det är lättare att blanda med ren VG och PG, man behöver även tomma flaskor, har du flaskor du inte har slängt går det bra att skölja ur ...

Hur mycket kostar e cigg?

Priser på olika E-cigg modeller kan variera ganska mycket. Det finns billig Vape som kostar så lite som för under 200 kronor, men det finns även modeller som kostar över 1000 kronor.

Finns det nikotinfria Vapes?

Både vår engångs och uppladdningsbara e-cigaretter finns i tobak och mentol smaker med tre olika nikotinstyrkor 0mg (Utan nikotin), 12mg. och 20 mg. Vi har också vår Ezee Puff engångs e-cigarett med antingen Äpple, Blåbär, Passionsfrukt, Cappuccino, Champagne, Pina Colada, Tobak eller Mentol smag - alla nikotinfria.