:

Vad kostar det att åka med bil över Øresundsbron?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att åka med bil över Øresundsbron?
  2. Hur skaffar man BroPass?
  3. Kan man köpa Brobizz vid bron?
  4. Vad kostar överfart med BroBizz?
  5. Vad kostar det att köra över Öresundsbron med husbil?

Vad kostar det att åka med bil över Øresundsbron?

Pendla till Danmark via Öresundsbron med bil eller motorcykel. En enkel kontantbiljett kostar 555 SEK (2020) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 505 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 445 SEK) kostar resan över bron 240 SEK för en enkel resa.

Hur skaffar man BroPass?

Anslut ett BroPass-avtal och kör till under halva kontantpriset. Beställ här på sidan. Ett BroPass-avtal kostar 320 kr om året för privatkunder. När du har anmält dig betalar du det årliga abonnemanget tills du själv säger upp det hos Øresundsbro Konsortiet.

Kan man köpa Brobizz vid bron?

Det blir även billigare ifall man köper en online-biljett innan man kör över Öresundsbron. Man kan också köpa ett så kallat BroPass som ger billigare priser. Dessutom kan man köpa en brobizz som gör det ännu smidigare att åka över. ... En online-biljett köps i förväg på Öresundsbrons officiella hemsida.

Vad kostar överfart med BroBizz?

Om du kör en returresa över Øresundsbron per år kan det betala sig med ett BroPass-avtal, vilket är ett rabattavtal och kostar 455 kr per år....BroPass.

Pris per enkelresaSnabbTurBroPass
Personbil (max 6 m)150,00245,00
Personbil (max 6 m) med släpfordon* max 15 m Husbil 6-10 m Varubil 6-9 m300,00490,00

Vad kostar det att köra över Öresundsbron med husbil?

Att resa över Öresundsbron kan kosta väldigt olika. Har du en husbil som är över sex meter lång eller en bil under sex meter samt husvagn finns det fyra priser, 240, 388, 6 svenska kronor per överfart.