:

Hur betalar man en faktura Resurs Bank?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man en faktura Resurs Bank?
  2. Hur funkar Supreme Card?
  3. Kan man betala faktura med kort?
  4. När dras räntan på Supreme Card?
  5. När får jag mitt kort Resurs Bank?
  6. Är Supreme Card bra?
  7. Kan man betala fakturor med Klarna?

Hur betalar man en faktura Resurs Bank?

Du kan också hitta fakturan på Mina sidor och i Resurs Bank-app, där du kan betala den direkt. Du kan antingen välja att betala hela beloppet på en gång eller att dela upp din betalning över en längre tid enligt våra fördelaktiga alternativ.

Hur funkar Supreme Card?

Supreme Card Gold är ett lite speciellt kreditkort när det gäller bonus. Medan andra kreditkort brukar ge dig bonuspoäng bara på köp som görs med själva kreditkortet får du även bonuspoäng på allt annat som har med kreditkortet att göra, såsom kontantuttag eller räkningsbetalningar, med ett Supreme Card Gold.

Kan man betala faktura med kort?

När du betalar en räkning med kortet betalar du med kortets kredit, vilket innebär att du inte behöver betala räkningen förrän kreditkortsfakturan ska betalas. ... Det innebär att räkningsmottagaren får betalt direkt, och du slipper ligga ute med pengar.

När dras räntan på Supreme Card?

Kortet erbjuder 30-60 dagars räntefri kredit varje månad, vilket betyder att när du får hem fakturan i slutet av månaden med dina samlade köp har du 30 dagar på dig att betala utan ränta.

När får jag mitt kort Resurs Bank?

Efter att din ansökan är godkänd skickar vi hem kortet till dig med posten. För att se din PIN-kod, logga in på Mina sidor med Bank-ID. Om du inte har någon e-legitimation så kontakta oss på 33 så skickar vi en hem en PIN-kod till dig i posten.

Är Supreme Card bra?

Sammanfattningsvis har Supreme Card kort med bra förmåner kopplade till korten – det finns både bonusprogram, flera försäkringar, lounge access. Dock så behöver man betala en årsavgift på minst 245 kr för att få tillgång till förmånerna.

Kan man betala fakturor med Klarna?

Bra att veta: Du kan betala dina fakturor med ett enkelt knapptryck här eller i vår app, om du anslutit ditt bankkonto till Klarna. Önskar du göra en manuell banköverföring så finner du alltid betalningsuppgifterna direkt i faktura-mejlet eller i appen.