:

Hur mycket kostar Uppehållstillståndskort?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar Uppehållstillståndskort?
  2. Hur ska jag förlänga uppehållstillstånd?
  3. Hur betalar man medborgarskap?
  4. Hur mycket kostar resedokument?
  5. Vad kostar arbetstillstånd i Sverige?
  6. Hur lång tid tar det att få förlängt uppehållstillstånd?
  7. Hur lång tid tar det att förlänga uppehållstillstånd?
  8. Hur kan man se medborgarskap?

Hur mycket kostar Uppehållstillståndskort?

Det kostar ingenting att få ett uppehållstillståndskort utöver ansökningsavgiften för tillståndet.

Hur ska jag förlänga uppehållstillstånd?

Om du har uppehållstillstånd och vill fortsätta bo i Sverige efter att ditt tillstånd har gått ut ska du ansöka om att förlänga ditt uppehållstillstånd. Du ansöker enklast på webben. På den här sidan hittar du information om hur det går till att göra en webbansökan om att förlänga uppehållstillstånd.

Hur betalar man medborgarskap?

En ansökan om svenskt medborgarskap kostar 1 500 kronor. Du ska skicka med ett kvitto som visar att avgiften är betald. Avgiften måste vara betald för att vi ska pröva ansökan.

Hur mycket kostar resedokument?

Avgifter. Det kostar ingenting att ansöka om ett resedokument, men du betalar en avgift när du hämtar ut resedokumentet. Du kan betala avgiften med kort när du kommer till Migrationsverket för att hämta ut ditt resedokument.

Vad kostar arbetstillstånd i Sverige?

Ansökan om arbetstillstånd för arbetstagareAvgift
Arbetstillstånd, EU-blåkort, ICT-tillstånd, säsongsarbetare2 000 kr
Förlängning av arbetstillstånd2 000 kr

Hur lång tid tar det att få förlängt uppehållstillstånd?

Efter 13 månader kan du få förlängt uppehållstillstånd om du fortfarande behöver skydd. Ett förlängt uppehållstillstånd gäller i två år. Efter tre år har du möjlighet att ansöka om ett permanent uppehållstillstånd. Du måste ansöka om förlängning innan ditt tidsbegränsade uppehållstillstånd går ut.

Hur lång tid tar det att förlänga uppehållstillstånd?

Hur lång tid tar det att få ett beslut? Migrationsverket kan inte svara på hur lång handläggningstiden kommer att bli. Men om du ansöker om förlängning innan ditt tidsbegränsade uppehållstillstånd slutar gälla, har du rätt att stanna i Sverige och fortsätta att arbeta eller studera medan du väntar på beslut.

Hur kan man se medborgarskap?

I folkbokföringsregistret registreras bland annat uppgifter om ditt medborgarskap. Medborgarskapet har även betydelse vid registrering av bosättnings- och familjerättsliga förhållanden, som exempelvis när du flyttar till Sverige från ett annat land, äktenskap, vårdnad, adoption, faderskap och namn.