:

Vad händer om man inte betalar Sellpy?

Innehållsförteckning:

 1. Vad händer om man inte betalar Sellpy?
 2. Hur betalar man med kort på Tradera?
 3. Hur fungerar Sellpy Credits?
 4. Vad betyder Sellpy?
 5. Hur lämnar man tillbaka ett paket från Sellpy?
 6. Hur betalar man med Paynova?
 7. Hur mycket tar Sellpy?
 8. Får man pengar från Sellpy?

Vad händer om man inte betalar Sellpy?

Om betalning inte skett inom 3 dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet. För att betala klickar du på länken i e-mailet du får efter att ha beställt varor via Tradera och därefter följa anvisningarna. Där hänvisar vi även till dessa köpvillkor som är Sellpys fullständiga frakt- och betalningsvillkor.

Hur betalar man med kort på Tradera?

Köparen betalar med Swish, kort eller PayPal på Tradera. Tradera meddelar Säljaren att betalningen ägt rum via email och i Mitt Tradera. Säljaren ska då skicka varan. Utbetalning till Säljarens bankkonto görs sedan i normalfall inom 1-2 bankdagar från Tradera.

Hur fungerar Sellpy Credits?

Sellpy Credits ger dig 5% extra att handla för. Din andel är 40% av värdet per såld vara. Säljer du dyrare varor får du 90% tillbaka på delen som överstiger 500 SEK. Minus 10 SEK per vara vi försöker sälja i annonskostnad.

Vad betyder Sellpy?

Sellpy Circle gör det enkelt att sälja varor du tidigare har köpt på Sellpy utan att behöva skicka in varorna till Sellpy. Sellpys vision är att möjliggöra för alla att leva cirkulärt. Med mer än 4 miljoner sålda varor är vi idag Sveriges största e-handel för second hand.

Hur lämnar man tillbaka ett paket från Sellpy?

Du kan skicka tillbaka dina varor med Sellpys retursedel för 49 SEK som dras från din återbetalning. Retursedeln hittar du i ordern på ditt Sellpy-konto. Den går att skriva ut direkt som en PDF eller via en QR-kod. QR-koden kan du visa upp på ditt PostNord-ombud i samband med att du lämnar in paketet.

Hur betalar man med Paynova?

Samla alla dina köp månadsvis och betala i din egen takt Och har du då redan köpt varor, så kan du i efterhand ändra ditt betalsätt. Genom att samla alla dina köp under månaden till en och samma faktura kan du välja att betala i en takt som passar dig. Logga in för att ändra dina betalningar här.

Hur mycket tar Sellpy?

Du får alltid tillbaka 40% av försäljningspriset från 50 SEK upp till 500 SEK, och 70% på delen över 500 SEK. Minus 10 SEK i annonskostnad.

Får man pengar från Sellpy?

Du kan tidigast begära ut din del av försäljningen när en vara blivit såld och betald....Hur begär jag ut min del av försäljningen till mitt bankkonto?

 • Logga in på ditt Sellpy-konto och gå till din profil och klicka på “Begär utbetalning”
 • Inne på saldo-vyn klickar du igen på "Begär Utbetalning"
 • Välj rutan “Bankkonto”.