:

Vad kostar det att skrota en bil i Piteå?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att skrota en bil i Piteå?
  2. Vad kostar det att skrota en bil i Skellefteå?
  3. Vad kostar det att skrota en bil 2020?
  4. Vad kostar det att skrota en bil i Kalix?
  5. Hur gör man när man skrotar en bil?

Vad kostar det att skrota en bil i Piteå?

Vi tar emot alla typer av fordon med maxvikt på 3 500 kg, för demontering och skrotning. Kompletta och ej kompletta bilar, samt lätta släpvagnar och lätta lastbilar tas emot utan kostnad under tidsperioden 2019-04-26 t.o.m. 2019-10-31 (ordinarie pris ej komplett 1250kr). För övriga fordon debiteras en skrotningsavgift.

Vad kostar det att skrota en bil i Skellefteå?

Välkommen att skrota din bil hos oss Svenskregistrerade bilar (kompletta och ej kompletta), mopeder, skotrar samt lätta lastbilar och släpvagnar kan du lämna hos utan kostnad.

Vad kostar det att skrota en bil 2020?

I de flesta kommuner är skrotning av bilen kostnadsfritt. Saknas det delar på bilen som till exempel växellåda eller däck kan det tillkomma en avgift. En del kommuner erbjuder även gratis hämtning av bilen om man inte kan leverera den själv, medan andra hämtar mot en avgift.

Vad kostar det att skrota en bil i Kalix?

Betalt för att skrota bilen i Kalix Enligt Naturvårdsverkets förordning skall det finnas ett inlämningsställe inom 50 km från bilägaren. Då kravet uppfylles är det vanligt att hämtning av skrotbilar blir gratis. I vissa fall kan ersättning erhålles då skrotbilar hämtas.

Hur gör man när man skrotar en bil?

Du skrotar din personbil genom att lämna in den på ett mottagningsställe för uttjänta bilar eller till en auktoriserad bilskrotare. Din kommun kan lämna information om vilka mottagningsställen som finns i din närhet. Tänk på att ta med det senast utfärdade registreringsbeviset del 2.