:

Kan man åka med SL kort till Vaxholm?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man åka med SL kort till Vaxholm?
  2. Kan man åka med reskassa på Djurgårdsfärjan?
  3. Vart kan man åka med SL kort?
  4. Hur köper man biljett Waxholmsbolaget?
  5. Vad kostar det att åka Waxholmsbåt?
  6. Vilka båtar går till Sandhamn?
  7. Varifrån går båten till Grinda?

Kan man åka med SL kort till Vaxholm?

Till kustorterna, som Vaxholm, Norrtälje, Nynäshamn och Gustavsberg kan du även åka SL-buss.

Kan man åka med reskassa på Djurgårdsfärjan?

Det innebär att alla SL-biljetter gäller ombord, även reskassa.

Vart kan man åka med SL kort?

Biljetten köper du i en SL Access-automat, som finns på tunnelbane- och pendeltågsstationer, samt på en del andra ställen i SL-trafiken. Du kan välja att skriva ut den på papper eller ladda den på ett SL Access-kort. Biljett laddad på ett SL Access-kort gäller i 75 minuter från det att du börjar använda den.

Hur köper man biljett Waxholmsbolaget?

Du köper din biljett ombord och du kan betala med Visa/Mastercard eller med reskassan på Access-kortet. Du kan också köpa en periodbiljett, som gäller för ett obegränsat antal resor. När du köper din biljett på fartyget får du en pappersbiljett och det är viktigt att du behåller den.

Vad kostar det att åka Waxholmsbåt?

En enkelbiljett kostar 56-169 kronor i kategorin vuxen och 38-112 kronor i kategorin pensionär, student och ungdom, beroende på hur långt du reser.

Vilka båtar går till Sandhamn?

Waxholmsbolaget kör trafik med Sandhamn året om och fartyget kör även när det ligger is. Sandhamn har 325 sittplatser i salongen och är därmed ett av Waxholmsbolagets största fartyg. Förutom platserna i salongen finns det uteplatser på akterdäck på nedervåningen och på soldäck som ligger på båtens övervåning.

Varifrån går båten till Grinda?

Barnvänlig ö i Stockholms skärgård. I mellersta skärgården, drygt en timmes båtresa med Cinderellabåtarna från centrala Stockholm ligger en av skärgårdens mest populära, välbesökta och barnvänliga öar Grinda.