:

Hur betalar man på Wolt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man på Wolt?
  2. Hur levererar Wolt?
  3. Hur funkar Wolt?
  4. Hur länge har Wolt utkörning?
  5. Hur får Foodora betalt?
  6. Vem levererar mat hem?
  7. Var finns WOLT?
  8. Vart kör WOLT ut?
  9. Hur fungerar Foodora?

Hur betalar man på Wolt?

För att kunna använda Wolt-tjänsten måste du ange ett giltigt kreditkort eller annan metod för erläggande av betalning till Wolt. Wolt lagrar inte information om ditt betalningsinstrument eftersom detta görs av en utomstående betaltjänstleverantör som används av Wolt.

Hur levererar Wolt?

Välj vilken rätt du vill beställa från din favoritrestaurang genom Wolt-appen, sedan kommer en av Wolts kurirer och hämtar upp maten när den är färdiglagad och transporterar den hela vägen hem till din dörr – hur smidigt som helst!

Hur funkar Wolt?

När du har hittat något som du är sugen på, lägger du din order och får maten levererad inom 35 minuter. Minimibeloppet för att lägga en beställning är 100kr exkl. ... Följ din order i realtid i appen: från att maten tillagas till att den levereras till din dörr! Slappna av och njut av god mat med Wolt - direkt till dig!

Hur länge har Wolt utkörning?

Wolt kommer från början från Finland och har funnits i Sverige sedan 2016. Man började leverera mat i Stockholm och finns numera också i Västerås, Norrköping, Örebro, Gävle, Linköping, Eskilstuna och Sundsvall.

Hur får Foodora betalt?

Här är villkoren i det nya avtalet med Foodora

  • På vardagar är den fasta timersättningen 70 kronor (lägst). Plus 20 kronor per leverans. ...
  • På vardagar efter klockan 19 höjs den fasta ersättningen till 75 kronor. ...
  • På helger och röda dagar är grundbetalning 90 kronor per timme, plus 20 kronor för varje leverans.

Vem levererar mat hem?

Vilka erbjuder mat på nätet med fri frakt? De matbutiker på nätet som erbjuder fri frakt just nu är: Coop (vid köp över 2000kr), Mathem (Vid köp över 700kr) & Mat.se (vid köp över 750kr).

Var finns WOLT?

Sedan dess har vi expanderat till 23 länder och mer än 180 städer och över 12 miljoner kunder har använt vår tjänst tillsammans med fler än 95 000 kurirpartners och 45 000 restauranger och butiker. Wolt lanserades i Sverige 2016 och finns idag i 15 svenska städer – från Umeå i norr till Malmö i söder.

Vart kör WOLT ut?

Idag kan du beställa från Wolt i femton svenska städer; Stockholm, Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Gävle, Eskilstuna, Sundsvall, Karlstad, Borås, Umeå, Uppsala, Växjö, Malmö och Halmstad! Sedan finns vi i mer än 23 länder världen över, och i massor av städer, från Tokyo till Helsingfors.

Hur fungerar Foodora?

Ange var i landet du befinner dig för att se vilka restauranger som erbjuder leverans hem till dig. Kolla igenom restaurangutbudet och menyerna och välj vad du är sugen på just i dag. Lägg valda rätter i din varukorg och betala för ordern. När ordern är lagd får du en uppskattad leveranstid.