:

Hur betalar man på Waxholmsbåt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man på Waxholmsbåt?
  2. Vart åker waxholmsbåten?
  3. Hur betalar man på Djurgårdsfärjan?
  4. När gäller SL kort på Waxholmsbolaget?
  5. Vad kostar ett månadskort på SL för pensionär?
  6. Vilka båtar går till Waxholm?

Hur betalar man på Waxholmsbåt?

Du köper biljett ombord och kan betala med Visa/MasterCard eller med reskassan på Access-kortet. Du kan köpa en enkel eller tur-och-retur-biljett. Du får en pappersbiljett ombord och det är viktigt att du behåller den. Du lämnar biljetten till personalen när du stiger av båten.

Vart åker waxholmsbåten?

Waxholmsbolagets hemmahamn i Stockholm är Strömkajen. Därifrån går de allra flesta turerna som utgår ifrån Stockholm. Det finns också andra stora knutpunkter närmre skärgården, till exempel Dalarö, Stavsnäs och Vaxholm.

Hur betalar man på Djurgårdsfärjan?

Eftersom det är SL som har hand om färjan och biljetterna kan du använda Accesskort med reskassa, periodbiljetter osv gäller alltså de biljetterna ombord på Djurgårdsfärjan. Vill du istället köpa en enkelbiljett kostar resan 25-37 kr beroende på vuxen, reducerat pris osv.

När gäller SL kort på Waxholmsbolaget?

Du kan köpa din biljett ombord på båten med din reskassa eller ditt betalkort. SL-biljetterna gäller i Waxholmsbolagets trafik till .

Vad kostar ett månadskort på SL för pensionär?

SL-taxan för ett månadskort höjs till 950 kronor för vuxna och till 640 kronor för pensionär, ungdom och student. Enkelbiljett köpt med reskassa inklusive kontaktlöst kostar 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student.

Vilka båtar går till Waxholm?

Ta båten till skärgårdens huvudstad. Upplev Stockholms mellersta skärgård och gör ett besök i skärgårdens huvudstad Vaxholm. Du kan välja en tur med Strömma Kanalbolagets klassiska fartyg S/S Stockholm, M/S Östanå I eller moderna, snabbgående Cinderellabåtarna.