:

Hur betalar man Tinder Gold?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man Tinder Gold?
  2. Kan inte köpa på Tinder?
  3. Hur tar man bort betalning på Tinder?
  4. Vad kostar det att ha Tinder?
  5. Kan jag se vilka jag gillat på Tinder?
  6. Kan inte se likes på Tinder?
  7. Varför går det inte att logga in på Tinder?
  8. Hur debiteras Tinder?
  9. Hur får man bort en prenumeration?

Hur betalar man Tinder Gold?

Om du snabbt vill kunna skaffa ett längre Tinder Gold eller Tinder Plus-abonnemang är det bästa valet att ta ett SMS-lån. Du ska ha i åtanke att den räntesats som tillämpas är hög, så det är viktigt att du har försäkrat dig om att du kan betala av lånet snabbt såvida du tar ett SMS-lån.

Kan inte köpa på Tinder?

Om du ser ett fel som säger "Köp misslyckades" betyder det att ditt Apple ID redan är kopplat till en aktiv prenumeration på ett annat Tinder-konto. ... Innan du kan köpa en Tinder-prenumeration med ditt nya konto måste du först radera ditt gamla.

Hur tar man bort betalning på Tinder?

Besök Tinder.com och logga in på ditt konto. Tryck på profilikonen överst till vänster i huvudfönstret. Välj Hantera betalkonto. Tryck på Avsluta prenumerationen.

Vad kostar det att ha Tinder?

Tinder finns tillgängligt gratis i App Store och Google Play Store eller besök Tinder.com för att använda Tinder för webben.

Kan jag se vilka jag gillat på Tinder?

Vår funktion Gillar dig låter dig se vem som gillar dig innan du bestämmer dig för att välja Like eller Nej. Endast Tinder Gold- och Tinder Platinum-prenumeranter har tillgång till funktionen Gillar dig.

Kan inte se likes på Tinder?

Jag fick ett meddelande att någon har gett mig en Super Like, men jag kan inte se det i appen. Om du har fått ett meddelande om att du har fått en Super Like, öppna Tinder och börja svepa för att hitta vem som har gett dig en Super Like.

Varför går det inte att logga in på Tinder?

Om du inte kan logga in på ditt konto eftersom ditt telefonnummer har ändrats, använd kontoåterställning för att få åtkomst igen: Öppna Tinder-appen eller gå till Tinder.com. Tryck på Logga in. ... Klicka i e-postmeddelande på den magiska länken och verifiera ditt nya telefonnummer.

Hur debiteras Tinder?

Tinder Plus och Tinder Gold är köp i appen-prenumerationer som innebär återkommande betalningar. Om du har valt månadsvis prenumeration kommer du att debiteras en gång i månaden. Om du har valt sex månaders prenumeration debiteras du direkt för sex månader och din prenumeration förnyas automatiskt varje halvår.

Hur får man bort en prenumeration?

Hantera prenumerationer på Google Play

  1. Öppna Google Play-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer. Prenumerationer.
  4. Välj den prenumeration du vill säga upp.
  5. Tryck på Säg upp prenumerationen.
  6. Följ anvisningarna.