:

Vart finns Lifvs?

Innehållsförteckning:

  1. Vart finns Lifvs?
  2. Hur fungerar obemannad butik?
  3. Hur många Lifvs?
  4. Vart finns varan?
  5. Vem äger Lifvs?
  6. Hur fungerar Lifvs?

Vart finns Lifvs?

Lifvs butiker finns idag här: Frösundavik (Bålsta), Krägga (Bålsta), Bredsand (Enköping), Eket (Örkelljunga), Östra Karup (Båstad), Åsljunga (Örkelljunga), Ulleråker (Uppsala), Ultuna (Uppsala), Öna (Mora), Holsjunga (Svenljunga), Östra Frölunda, (Svenljunga), Grimsås (Tranemo).

Hur fungerar obemannad butik?

Så här fungerar en obemannad butik När kunden verifierat sig ges åtkomst till butiken. Väl i butiken plockar kunden på sig sina varor från vårt breda sortiment och slutför köpet i vår egenutvecklade kassa med helt integrerade lösningar såsom våg, scanner, touchskärm, kortläsare, Swish-betalning med mera.

Hur många Lifvs?

Lifvs är en nykomling i dagligvarubranschen, en snabbt växande kedja med obemannade butiker. Tidigt pratades det om att målet var 200 butiker obemannade under 2020, sedan ändrades detta till 80. Det vd Bea Garcia med säkerhet kan säga just nu är att antalet kommer att vara 22 i slutet av sommaren.

Vart finns varan?

Varaner är familjen Varanidae, en grupp köttätande (karnivora) ödlor som inkluderar den största nu levande ödlearten, komodovaranen. Varanidae är monotypisk, och innehåller endast släktet Varanus, ett släkte som i sin tur innehåller 58 arter i Afrika, Asien och Oceanien.

Vem äger Lifvs?

- Vi som är grundare och ägare är seniora entreprenörer med stor erfarenhet av företagsbyggande och startups, säger vd Bea Garcia som tidigare drivit bolag inom digitala verksamheter och media. - Lifvs har utvecklats till en obemannad butikskedja men är framför allt ett techbolag.

Hur fungerar Lifvs?

Vi har öppet dygnet runt och priserna kan hållas nere eftersom butikerna är obemannade. Istället för att köa i en kassa scannar du dina varor med telefonen och betalar med ett knapptryck i vår app. Ett enklare och smartare sätt att handla helt enkelt. ... Se vart våra butiker finns i Lifvs appen!