:

Hur länge ligger paket kvar Adlibris?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge ligger paket kvar Adlibris?
  2. Har Adlibris öppet köp?
  3. När blir det fraktfritt på Adlibris?
  4. Hur kontaktar man Adlibris?
  5. Hur länge ligger ett paket kvar på Schenker?
  6. Var finns Adlibris?
  7. Har Adlibris hemleverans?
  8. När har Adlibris rea?
  9. Hur lång tid tar det att få böcker från Adlibris?

Hur länge ligger paket kvar Adlibris?

Standardtiden paketen ligger hos ett ombud är 14 dagar om inte något annat är avtalat. Hej Diana! Om du har fått ett kolli idnummer/order idnummer från Adlibris, så kan du spåra din sändning på vår hemsida.

Har Adlibris öppet köp?

Du har alltid 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit din beställning. Vi vet att många handlar sina julklappar nu och därför är returrätten förlängd under julhandeln.

När blir det fraktfritt på Adlibris?

Enligt standard kostar frakten 25 kr hos Adlibris. Vid köp över 199 kr får du fri frakt på hela din beställning. Adlibris är väldigt aktiva med att erbjuda fantastiska erbjudanden och kampanjer. Det kan vara alltifrån en rea med upp till 70 % rabatt, eller en rabattkod som ger dig 10 % rabatt på hela din beställning.

Hur kontaktar man Adlibris?

Telefonformat för 08-441 40 50.

Hur länge ligger ett paket kvar på Schenker?

Inom Sverige

Från/till ombud2-3 dagar
Från/till terminal1-3 dagar
Vi hämtar eller kör ut2-3 dagar

Var finns Adlibris?

Adlibris har inga fysiska butiker utan all försäljning sker via adlibris.com. Se mer på nätsidan för utbud och kundinformation, så som kontakt med Adlibris Kundtjänst.

Har Adlibris hemleverans?

Genom att fylla i ditt postnummer i kassan kan du se om vi kan erbjuda hemleverans till just ditt postnummer. Få ditt paket levererat till vald förvaringsbox och hämta enkelt ut paketet med pinkoden som skickas till dig via sms.

När har Adlibris rea?

Varje år har Adlibris förmånliga kampanjer där du kan köpa böcker med rabatt till fyndpris. Handla exempelvis under vinterrean, mellandagsrean, januarirean, sommarrean, Back to School, bokrean, Black Friday och många fler kampanjer och få extra bra pris på dina böcker.

Hur lång tid tar det att få böcker från Adlibris?

Varor som finns att beställa är varor som finns i lager hos oss eller vår leverantör. Vi garanterar dock aldrig leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för slutförsäljning.