:

Hur fungerar samfrakt på Tradera?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar samfrakt på Tradera?
  2. Hur kan köpare betala frakt hos Tradera?
  3. Hur skickar man Tradera?
  4. Vem betalar frakten på Tradera?
  5. Hur kan man räkna ut fraktkostnad?
  6. Hur länge ska man vänta på betalning på Tradera?
  7. Kan man skriva ut hos PostNord?

Hur fungerar samfrakt på Tradera?

När du köpt 2 eller flera varor får du upp möjligheten att begära samfraktspris från säljaren, denna funktion kan du använda när du shoppat klart från säljaren och vill gå vidare till betalning även som tiden för samfrakt ännu inte löpt ut.

Hur kan köpare betala frakt hos Tradera?

Säljare får debitera rimliga fraktkostnader, inklusive porto, emballage och hanteringsavgift. Tradera reglerar inte exakt vad en säljare får eller inte får debitera, men vi tar hänsyn till anmälningar som inkommer från köpare. Samtliga avgifter ska anges i den totala fraktkostnaden.

Hur skickar man Tradera?

Paketen hanteras delvis maskinellt och samlas i paketburar under transport. Avsändaren behöver därför paketera varan så att den inte riskerar att skadas eller skada andra paket under transport. Innehållet behöver alltså ha så mycket emballage som möjligt i kartongen så att det ligger stabilt och inte rör sig.

Vem betalar frakten på Tradera?

Upp till 40% rabatt via Tradera. Vem betalar frakten? Ni väljer själva om det är ni eller köparen som står för fraktkostnaden. Det vanligaste är att köparen betalar frakten.

Hur kan man räkna ut fraktkostnad?

Ett exempel: När längd, bredd och höjd multipliceras med varandra så får man fram volymen och detta multiplicerar man sedan i kubikmeter med 280 och får på så sätt fram skrymmevikten (fraktdragande vikt).

Hur länge ska man vänta på betalning på Tradera?

När Tradera väl har fått den information som krävs för att genomföra betalning kommer Säljaren som huvudregel att få betalt inom två (2) bankdagar.

Kan man skriva ut hos PostNord?

Du kan också köpa ditt paket från ett av våra postombud. Har du ingen skrivare? Inga problem, nu kan du skriva ut dina fraktsedlar direkt hos ditt ombud.