:

Hur lång tid tar det att beställa från Boohoo?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång tid tar det att beställa från Boohoo?
  2. Kan man beställa från Boohoo?
  3. Hur kontaktar man Boohoo?
  4. Hur mycket kostar retur till Boohoo?
  5. Vart har Boohoo sitt lager?
  6. Vart kommer kläderna från Boohoo?
  7. Hur lång tid tar det att få leverans från Asos?
  8. Är Boohoo svenskt?
  9. Hur lägger man till rabattkod på Boohoo?
  10. Är det fri retur på Boohoo?

Hur lång tid tar det att beställa från Boohoo?

Tullavgift och skatt för leveranser till EU betalas av boohoo

LeveranssättLeveranstiderFraktkostnader
Standardleverans Sverige5-10 arbetsdagar80,00 kr per beställning
Expressleverans Sverige1 - 2 arbetsdagar219,90 kr per beställning

Kan man beställa från Boohoo?

Helt okej! Beställer ofta från Boohoo och gillar majoriteten av deras kläder! ... Är ju billiga kläder och man får vad man betalar för helt enkelt. Men jag har många plagg från Boohoo som är i superbra kvalitet och som ser lika bra ut efter flera tvättar som de gjorde som ny.

Hur kontaktar man Boohoo?

Frågor, kommentarer eller önskemål gällande dessa villkor eller våra Produkter hänvisas till customerservices@boohoo.com. Om du har klagomål ber vi dig att kontakta oss genom att skicka ett mejl till customerservices@boohoo.com eller post till boohoo, PO Box 553, BURNLEY, BB11 9GD.

Hur mycket kostar retur till Boohoo?

Erbjuder tyvärr inte fria returer. Fick betala 150 kr i frakt plus kanske 70 kr avdrag i returkostnad pga beställde en del i två olika storlekar. Väldig prisvärd sida men storlekarna kan vara lite små. Låga priser och ett riktigt bra utbud för alla kroppar och storlekar.

Vart har Boohoo sitt lager?

Sedan Storbritannien gick ur EU i slutet av 2020 har Boohoos leveranser till resterande länder i Europa, däribland Sverige, ändrats. Detta innebär att varorna går igenom en tullkontroll innan de skickas iväg till destinationslandet, vilket görs i staden Machelen i Belgien.

Vart kommer kläderna från Boohoo?

2006 grundades det brittiska modeföretag Boohoo av Mahmud Kamani och Carol Kane.

Hur lång tid tar det att få leverans från Asos?

Standard Click & Collect-leverans kostar 40,00 kr (gratis för beställningar över 368,00 kr)och finns tillgängligt i hela landet. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar*.

Är Boohoo svenskt?

Boohoo är en modebutik på nätet med huvudkontor i Manchester i Storbritannien som grundades 2006 av Mahmud Kamani och Carol Kane. Den sidan säljer kläder av eget märke och har över 36 000 olika produkter för billiga priser. Det finns även en svensk variant av sidan.

Hur lägger man till rabattkod på Boohoo?

I många butiker är det här du skriver in din kod, men inte hos Boohoo. Gå istället vidare till “Gå till kassan”. Fyll sedan i dina adressuppgifter och välj leveranssätt. Under dessa fält hittar du var du ska klistra in rabattkoden.

Är det fri retur på Boohoo?

Du står själv för kostnaden av returen. Du har 28 dagar på dig att skicka tillbaka produkterna du vill returnera från och med dagen du tar emot paketet.