:

Hur betala med Kivra?

Innehållsförteckning:

 1. Hur betala med Kivra?
 2. Kan man betala räkningar via Kivra?
 3. Vad är TINK betalning?
 4. Hur ansluta till Kivra?
 5. Hur fungerar TINK?
 6. Hur kan du betala fakturor i Kivra?
 7. Hur betalar man en faktura genom internetbanken?
 8. Hur betalar jag fakturan?

Hur betala med Kivra?

Hur kommer jag igång? Första gången du väljer att betala en faktura i Kivra väljer du vilken bank och konto betalningen ska dras ifrån. Legitimera dig sedan som vanligt med Mobilt BankID. Då sker en direktuppkoppling i Kivra till din bank.

Kan man betala räkningar via Kivra?

Du kan ta emot och betala fakturor i Kivra. Alla uppgifter är förifyllda. Det enda du behöver är Mobilt BankID och ett bankkonto.

Vad är TINK betalning?

Användaren kan, efter det att Kivra medgivit Användaren tillgång till Tjänsten, initiera en betalning via Tink genom att följa anvisningar i anslutning till den faktura som Användaren önskar att betala. Användaren kan välja att betala fakturan snarast, på förfallodagen eller annat datum som framgår i Tjänsten.

Hur ansluta till Kivra?

Att skaffa Kivra är enkelt. Registrera med Mobilt BankID och börja få digital post automatiskt. You need to enable JavaScript to run this app. Kivra använder Mobilt BankID för att verifiera din identitet.

Hur fungerar TINK?

Hur fungerar Tink? – Tink började som en app för användare som ville förstå sin ekonomi bättre. Genom att koppla din bank, eller dina banker, till appen kan Tink automatiskt kategorisera dina utgifter och du kan följa hur utgifter och inkomster förändras över tid.

Hur kan du betala fakturor i Kivra?

 • I Kivra får du digitala fakturor från de myndigheter och företag som du har en relation till. Med Kivras betaltjänst kan du enkelt betala dina fakturor och räkningar i Kivra. För att komma igång behöver du lägga in ett bankkonto och ha Mobilt BankID. Välj mellan att betala nu eller till förfallodag.

Hur betalar man en faktura genom internetbanken?

 • Hur betalar man en faktura genom internetbanken? Alla internetbanker är olika men principen är desamma. På internetbanken navigerar man till sidan “Betala” och fyller i uppgifterna: Från konto – Från vilken av dina konton pengarna ska tas ifrån. Till konto – Här fyller du i mottagaren med hjälp av plus- eller bankgiro-numret.

Hur betalar jag fakturan?

 • Hur betalar jag fakturan? Att betala fakturan ska vara smidigt. Genom att ansluta ditt bankkonto i appen eller på hemsidan så kan du enkelt betala fakturan med endast ett knapptryck. Du finner alltid vilka fakturor du har att betala under “To do” i appen eller på hemsidan.