:

Hur betalar man med GoGift?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar man med GoGift?
  2. Hur lång tid tar det att få presentkort från GoGift?
  3. Kan man lita på GoGift?
  4. Vart gäller GoGift?
  5. Hur länge gäller SuperPresentkortet?
  6. Var gäller GoGift presentkort?
  7. Är GoGift bra?
  8. Vart kan man köpa SuperPresentkort?

Hur betalar man med GoGift?

Gå till inlösningssidan direkt här: https://gogift.io/redeem, eller via förstasidan på gogift.com som visas här: Ange värdekoden och PIN-koden som anges i ditt SuperPresentkort. Viktig! Om du har en värdekod som börjar med "SGK-" eller "POR-", använd INTE en PIN-kod, lämna fältet tomt.

Hur lång tid tar det att få presentkort från GoGift?

Vid inlösen av SuperPresentkort är leveranstiden 3-8 arbetsdagar, beroende på lagerstatus.

Kan man lita på GoGift?

På Konsumentverket har man hittills fått in ett fåtal ärenden om Gogift. – Men med tanke på företagets omdömen på Trustpilot så kan man ju anta att både samtal och anmälningar kommer att öka, även till oss, säger Sara Lindmark, presskontakt på Konsumentverket.

Vart gäller GoGift?

Presentkort är alltid en uppskattad gåva! Våra presentkort kan du köpa i närmaste Stadiumbutik, online på GoGift.se, samt i flera butiker som t ex Pressbyrån, 7-eleven och utvalda ICA-butiker. Presentkortet är inte personligt och gäller som betalning i samtliga Stadiumbutiker i Sverige.

Hur länge gäller SuperPresentkortet?

SuperPresentkort som är utställda efter (i samband med GoGift systembyte och ändrade format på SuperPresentkorten) är giltiga i 3 år från utfärdande datum.

Var gäller GoGift presentkort?

Ge bort ett presentkort Presentkort är alltid en uppskattad gåva! Våra presentkort kan du köpa i närmaste Stadiumbutik, online på GoGift.se, samt i flera butiker som t ex Pressbyrån, 7-eleven och utvalda ICA-butiker. Presentkortet är inte personligt och gäller som betalning i samtliga Stadiumbutiker i Sverige.

Är GoGift bra?

Funkar perfekt som gåva till någon som får välja fritt. Säkert och tryggt med GoGift.

Vart kan man köpa SuperPresentkort?

Att beställa ett Superpresentkort är enkelt och görs på några minuter på Presentkorttorgets sajt. Man kan själv välja om det ska skickas som ett fysiskt kort, hem till en själv eller direkt till mottagaren (en dags leveranstid), eller som e-post/sms (kan levereras direkt eller senare om man så önskar).