:

Hur betala biljett SL?

Innehållsförteckning:

 1. Hur betala biljett SL?
 2. När ska man börja betala på bussen igen?
 3. Hur betalar man pendel?
 4. Hur fungerar reskassa SL?
 5. Hur betalar man på bussen SL?
 6. Kan jag köpa biljett på bussen SL?
 7. Hur betalar man när man åker buss?
 8. Hur betalar man på SL båt?

Hur betala biljett SL?

Biljetten köper du i en SL Access-automat, som finns på tunnelbane- och pendeltågsstationer, samt på en del andra ställen i SL-trafiken. Du kan välja att skriva ut den på papper eller ladda den på ett SL Access-kort. Biljett laddad på ett SL Access-kort gäller i 75 minuter från det att du börjar använda den.

När ska man börja betala på bussen igen?

Från och med 28 oktober måste man köpa biljett på annat sätt när det inte går att betala med reskassan på bussen och man inte redan betalat sin resa med reskassan innan man stiger ombord.

Hur betalar man pendel?

Det finns ingen möjlighet att köpa biljett ombord på SL-pendeln då det inte finns ombordpersonal. Köp biljetten i automat eller i vår app innan du går ombord.

Hur fungerar reskassa SL?

Reskassan är en funktion som finns på SL Access-korten som gör att du kan ladda på pengar på kortet. För dessa pengar kan du köpa enstaka zonbiljetter i SL-trafiken till rabatterat pris. Reskassan fungerar som ett kontantkort till mobiler.

Hur betalar man på bussen SL?

Ditt vanliga bankkort blir nu ditt SL-kort. Från och med den 11 februari 2021 är det möjligt att betala för en enkelbiljett med SL. Nu kan du bara blippa ditt bankkort eller kreditkort direkt mot läsaren på bussen, betalstolpen på perrongen eller hos konduktören.

Kan jag köpa biljett på bussen SL?

Ett enklare sätt att köpa biljett Från och med februari i år kan du som åker kollektivt i Stockholm numera blippa ditt betalkort från MasterCard, Visa eller American Express direkt i spärren eller på bussen för att köpa en enkelbiljett. Biljetten är giltig i 75 minuter och kan användas i SL:s hela trafik.

Hur betalar man när man åker buss?

I samband med ombordstigning fram kan du även betala din biljett med betalkort och ladda reskassa ombord på de flesta bussar....

 1. Köpa enkel- och periodbiljett i appen. ...
 2. Köpa periodbiljett eller reskassa i webbshopen. ...
 3. Att köpa biljett hos försäljningsombud. ...
 4. Köp enkelbiljett ombord med reskassa.

Hur betalar man på SL båt?

Du köper din biljett ombord och du kan betala med Visa/Mastercard eller med reskassan på Access-kortet. Du kan också köpa en periodbiljett, som gäller för ett obegränsat antal resor. När du köper din biljett på fartyget får du en pappersbiljett och det är viktigt att du behåller den.