:

Hur betalar jag med presentkort Åhléns?

Innehållsförteckning:

  1. Hur betalar jag med presentkort Åhléns?
  2. Kan man handla med presentkort på nätet?
  3. Hur betalar jag med presentkort?
  4. Kan man få pengar tillbaka istället för ett presentkort?
  5. Kan man köpa presentkort på Åhléns?
  6. Kan man köpa presentkort på H&M på nätet?

Hur betalar jag med presentkort Åhléns?

Var kan jag handla med mitt presentkort? Presentkortet är giltigt som betalmedel på samtliga Åhlénsvaruhus i Sverige samt på åhlens. se. Varor som skickas direkt från leverantör kan inte betalas med presentkort.

Kan man handla med presentkort på nätet?

Digitalt presentkort kan du betala med online och i våra butiker. Vi säjer även plast presentkort i våra butiker och de kan man endast använda i våra butiker och INTE online.

Hur betalar jag med presentkort?

Presentkortet fungerar som ett vanligt betalkort utan PIN-kod. Det används i butikens kortterminal när du ska betala för varor/tjänster.

Kan man få pengar tillbaka istället för ett presentkort?

Vid en hävning är huvudregeln att du ska få tillbaka dina pengar på samma sätt som du betalade. Om du köpte en vara med ett presentkort kan du inte kräva att någonting annat än ett presentkort tillbaka. Om du betalade med kort eller kontanter ska du få tillbaka pengarna på ditt kort eller som kontanter.

Kan man köpa presentkort på Åhléns?

Köpa presentkort Just nu erbjuder vi inte försäljning av presentkort på åhlens. se. Istället kan du köpa ditt Åhléns presentkort via presentkorttorget.se eller i något av våra varuhus.

Kan man köpa presentkort på H&M på nätet?

Köp presentkort online – här är allt du behöver veta. Presentkortet kan användas i det land där det köptes – online eller i butik. Du kan använda ditt H&M-presentkort för att betala hela köpesumman eller som delbetalning. Önskat belopp dras från kortet och eventuellt återstående saldo står på ditt kvitto.