:

Kan man ta mascara på Lashlift?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ta mascara på Lashlift?
  2. Kan man använda Fransböjare efter Lashlift?
  3. Är Lashlift farligt?
  4. Hur lång tid tar en Lashlift?
  5. Hur sköter man Lashlift?
  6. Kan man använda Xlash efter Lashlift?
  7. Vad ska man inte göra efter Lashlift?
  8. Är Lashlift bra?
  9. Hur fungerar Lash lift?
  10. Hur ofta behöver man göra Lashlift?

Kan man ta mascara på Lashlift?

UNDER och efter EN lash lift behandling Tänk bara på att undvika smink det första dygnet efter behandling för att permanenten ska kunna lägga sig ordentligt. När de första 24 timmarna har passerat, går det bra att använda mascara.

Kan man använda Fransböjare efter Lashlift?

Med lashlift permanentas dina egna fransar i en fransböj så du slipper använda en fransböjare. Lashlift ger dig en hållbar böj i cirka 6-8 veckor – även efter bad, träning och bastu. Med en lashlift kommer dina fransar att se naturligt böjda ut när du vaknar på morgonen.

Är Lashlift farligt?

Fråga: Är det farligt att göra lash lift och brow lift? Svar: Nej, inte alls! Våra produkter är inte skadliga för ögonen och brynen. Även om våra produkter är vänliga & skonsamma så är det fortfarande mycket viktigt att kolla med salongen du går till vilka produkter som används och att dom har alla intyg som behövs.

Hur lång tid tar en Lashlift?

En YumiLashes-behandling tar ca 1 timme och 45 minuter medan YumiBrows tar ca 45 minuter. Under behandlingen ligger du skönt nedbäddad i en behandlingssäng. Vi börjar alltid med att rengöra dina ögonfransar/ögonbryn. Vid YumiLashes placeras en silikonform på ögonlocket och efter det fästs fransarna upp en och en.

Hur sköter man Lashlift?

SKÖTSELRÅD EFTER DIN LASH LIFT Inga oljeprodukter får användas runt ögonen eller på fransarna under 48 timmar. Man bör undvika att tvätta håret med schampo och balsam första dygnet. Bada inte bastu och utsätt fransarna för hög värme under 48 timmar. Var varsam och gnugga inte fransarna under det första dygnet.

Kan man använda Xlash efter Lashlift?

Det går dock utmärkt att kombinera Xlash med både lash lift och fransförlängning eftersom den är formulerad utan oljor. Genom att stärka dina naturliga fransar med ett fransserum kan det dessutom bidra till att du får ett ännu bättre resultat om du väljer att göra lash lift eller fransförlängning.

Vad ska man inte göra efter Lashlift?

Efter en LashLiftbehandling ska du ej använda mascara eller blöta fransarna de första 24 timmarna då detta försämrar resultatet. Efter första dygnet går det bra att sminka/rengöra ansiktet som vanligt.

Är Lashlift bra?

Fördelar och nackdelar med lashlift Fördelar med lashlift är att fransarna får en snyggare böj, utan ansträngning. Man behöver inte använda fransböjaren mer och fransarna lägger sig inte lika lätt. Dessutom är fransarna snyggare även när de inte är målade. Färgar man fransarna också kan man se sminkad ut utan mascara.

Hur fungerar Lash lift?

Hur går det till? Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggran precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda.

Hur ofta behöver man göra Lashlift?

Hållbarhet. En lashlift håller i cirka 6-10 veckor beroende på hur snabb växtcykel på fransarna du har. Normalt tappar vi upp till fem naturliga fransar om dagen vilket gör att böjen successivt blir mildare. Vill man behålla böjen rekommenderas en ny lashlift efter 6-12 veckor.