:

Finns Emelie som namnsdag?

Innehållsförteckning:

  1. Finns Emelie som namnsdag?
  2. Vad betyder mitt namn Emelie?
  3. När har Emelie namnsdag 2021?
  4. Vad betyder namnet Emmeli?
  5. När har Emily namnsdag?
  6. Vilket datum har Emilia namnsdag?
  7. Vad betyder mitt namn Simon?
  8. Hur många Emelie finns det i världen?
  9. När har Emelie?
  10. När har Amalia namnsdag?

Finns Emelie som namnsdag?

Den 31 december 2014 fanns det totalt 30 375 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Emelie, Emeli, Emmelie eller Emmeli, varav 23 499 bar det som tilltalsnamn. Emelie hade före år 2001 namnsdag i Sverige den 23 januari, men namnet togs bort från almanackan för att ge plats åt andra namnsdagar.

Vad betyder mitt namn Emelie?

Under 1800-talet är den engelska formen vanlig: Emily Emelie är en fransk form av Amalia som i sin tur är en latinsk form av gotiska namn som börjar på Amal som betyder "verksam". Namnet har många alternativa stavningar, t. ex. Emilie, Emeli, Emmeli, Emmelie och Emelie som är det vanligaste.

När har Emelie namnsdag 2021?

Namnsdag 20 April. Alternativ stavning Emelee, Emeley, Emeli, Emeliee, Emeliy, Emellie, Emelly, Emely, Emiley, Emilie, Emillie, Emilly, Emily, Emmeli, Emmelie, Emmely, Emmili, Emmilie, Emmily, Emylie. Stjärntecken den som är född den här dagen har stjärntecknet Oxen.

Vad betyder namnet Emmeli?

Den verksamma, den ivriga. Namnet Emmelie finns i många vackra varianter och stavningar. ... Namnet är en fransk form av Amalia, som i sin tur härstammar från det latinska ordet Amal som betyder verksam.

När har Emily namnsdag?

Namnsdag 14 November. Stjärntecken den som är född den här dagen har stjärntecknet Skorpionen.

Vilket datum har Emilia namnsdag?

Namnsdag 14 November. Alternativ stavning Emila, Emiliha, Emilija, Emilja, Emmilia.

Vad betyder mitt namn Simon?

Simon är ett mansnamn och en grekisk form av det hebreiska namnet Simeon (Schimeon eller Shimon) som brukar översättas med ”bönhörelse”.

Hur många Emelie finns det i världen?

28 705 kvinnor heter Emelie i förnamn. Av dessa har 21 909 Emelie som tilltalsnamn. Snittåldern är 27.2 år. 8 män heter Emelie i förnamn.

När har Emelie?

Namnsdag 14 November. Alternativ stavning Emila, Emiliha, Emilija, Emilja, Emmilia. Stjärntecken den som är född den här dagen har stjärntecknet Skorpionen.

När har Amalia namnsdag?

Namnet blev sedan omodernt under större delen av 1900-talet, men har under senare år kommit att öka i popularitet igen. Den 31 december 2014 fanns det totalt 2 736 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet Amalia, varav 663 bar det som tilltalsnamn. Namnsdag i Sverige: 20 april, delas med Amelie.