:

Finns Biltema bara i Sverige?

Innehållsförteckning:

  1. Finns Biltema bara i Sverige?
  2. Har Biltema webshop?
  3. Finns Biltema i andra länder?
  4. Vem är Biltemas grundare?
  5. När öppnade Biltema i Sverige?
  6. Var startade Biltema?
  7. Har Biltema Klarna?
  8. Har Biltema avbetalning?
  9. När öppnade Biltema Haninge?
  10. Vad säljer Biltema?

Finns Biltema bara i Sverige?

Biltema grundades 1963 av Sten Åke Lindholm som postorderverksamhet och senare även butiksförsäljning i en källarlokal på Vistvägen 32 i Linköping. ... År 1983 öppnades Biltemas andra varuhus, vilket lades i Norge. Idag har Biltema varuhus i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Har Biltema webshop?

Kan jag beställa produkter från Biltema via postorder eller hemsida? Med vår tjänst Köp & Hämta kan du handla varor online som du sedan kan hämta upp packade och färdiga i ditt närmsta varuhus. Du kan även välja att få dina varor utlevererade till din bil av vår personal.

Finns Biltema i andra länder?

Redan 1983 öppnade Biltema handel i Norge och till 1986 var verksamheten igång i Finland. Sedan dess har Biltema vuxit sig starkare och starkare i hela Norden och i dagsläget har vi cirka 140 varuhus runt om i de fyra nordiska länderna.

Vem är Biltemas grundare?

Sten Åke Lindholm Biltema/Founders

När öppnade Biltema i Sverige?

År 1963 startade företaget Biltema under namnet ”Handelsbolaget BIL-TEMA”. Verksamheten var postorderförsäljning av bildelar och biltillbehör. I den första katalogen ställdes frågan ”Varför betala mer?” Biltema höll till i en liten källarlokal i Linköping.

Var startade Biltema?

1963, Linköping, Sverige Biltema/Founded

Har Biltema Klarna?

Med Klarna Checkout kan du handla enklare, mer flexibelt och säkert på på vår webshop. ... Du kan betala med Klarna faktura, Klarna konto/delbetalning, kort eller med direkt bank. När du anger dina uppgifter i kassan godkänner du Klarnas AB:s (5, Sveavä4 Stockholm) villkor som du hittar i kassan.

Har Biltema avbetalning?

Betala hela beloppet utan extra kostnad eller välj ett av delbetalningsalternativen. Räntefritt upp till 20 månader. Ansök via länk nedan, i butik eller i Loyo - snabbt och enkelt. Du som är studerande och har giltig studentlegitimation får upp till 5 000 kr i kredit utan inkomstkrav.

När öppnade Biltema Haninge?

I december 2020 öppnade vi upp vårt nyrenoverade och utbyggda varuhus. Vi har nu en försäljningsyta på 7200 kvm, och dessutom ett väldigt efterlängtat café. Välkommen till oss i Haninge!

Vad säljer Biltema?

Biltemas historia är en framgångssaga och en ekonomisk succé för ägaren Sten-Åke Lindholm. På 1960-talet började Lindholm sälja reservdelar till bilar. Men i dag säljer Biltema också reservdelar till mc, båttillbehör, hushållsprodukter, kontor-teknik och verktyg. Och så billig korv, precis som Ikea.