:

Finns tunnelbana i Köpenhamn?

Innehållsförteckning:

  1. Finns tunnelbana i Köpenhamn?
  2. Vad kostar det att åka metro i Köpenhamn?
  3. Vad kostar ett månadskort i Köpenhamn?
  4. Finns det tunnelbana i Oslo?
  5. Hur köper man bussbiljett i Danmark?
  6. Hur mycket kostar det att åka till Danmark med tåg?
  7. Vad kostar månadskort Malmö Köpenhamn?
  8. Vad kostar månadskort till Danmark?
  9. Hur köper man tågbiljett i Danmark?
  10. Vad kostar det att åka över Öresundsbron med tåg?

Finns tunnelbana i Köpenhamn?

Köpenhamns metro (danska: Københavns Metro) är ett tunnelbanesystem i Köpenhamn som består av fyra linjer med 39 stationer. ... Metron har bland annat en station vid Kastrups flygplats samt ansluter till S-tågen, regionaltåg och Öresundståg vid flera stationer.

Vad kostar det att åka metro i Köpenhamn?

Huvudstadsområdet (också kallat "HT-området") har samma biljettsystem. Här kan du använda "Rejsekortet" som ger rabatter i förhållande till att köpa enkelbiljetter. En vanlig vuxenbiljett från flygplatsen in till stan kostar till exempel 36 DKK men med ett rejsekort kostar resan endast 20,5 DKK (mars 2019).

Vad kostar ett månadskort i Köpenhamn?

Priser för transport och bränsle i Köpenhamn.

Enkel biljett (lokal Transport)33 SEK (21-50)
Månadskort (ordinarie pris)831 SEK (589-1,100)
Bensin (1 liter)15 SEK (14-17)
Volkswagen Golf 1,4 90 KW TrendLinje (eller motsvarande ny bil)361,000 SEK (346,000-415,000)

Finns det tunnelbana i Oslo?

Tunnelbanan, "T-banen", i Oslo har idag 101 stationer fördelade på fem linjer.

Hur köper man bussbiljett i Danmark?

När du ska resa till Danmark köper du biljett i vår app, här på hemsidan eller med betalkort i våra biljettautomater. Du kan även köpa biljett hos våra kundcenter och ombud. Glöm inte att ta med ID-kort när du ska resa till Danmark. Gränskontroller kan göras vid inresa till Danmark.

Hur mycket kostar det att åka till Danmark med tåg?

För att resa från Stockholm till Köpenhamn med tåg, har du ofta direkta SJ X2000/Snabbtåg tåg, minst varannan timme. Resetiden är cirka 5:15 timmar. Fler anslutningar är tillgängliga med förändring i Malmö inklusive en Öresundståg på andra delen. Tågpriserna börjar från 195 SEK.

Vad kostar månadskort Malmö Köpenhamn?

En enkel kontantbiljett kostar 555 SEK (2020) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 505 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 445 SEK) kostar resan över bron 240 SEK för en enkel resa. Med Bropass Pendlare får du ytterligare rabatt efter att du kört mer 16 enkelresor på en månad.

Vad kostar månadskort till Danmark?

Pendla till Danmark via Öresundsbron med bil eller motorcykel. En enkel kontantbiljett kostar 555 SEK (2020) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 505 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 445 SEK) kostar resan över bron 240 SEK för en enkel resa.

Hur köper man tågbiljett i Danmark?

Biljettautomater finns på alla stationer i Sverige som Öresundstågen trafikerar, samt på Köpenhamns centralstation och på Köpenhamns flygplats, Kastrup. Reser du från annan station i Danmark köper du biljetten genom DSB.

Vad kostar det att åka över Öresundsbron med tåg?

Från och med söndag den 9 december blir det dyrare att ta tåget över Öresundsbron. Priset för en 30-dagarsbiljett mellan Malmö och Köpenhamn höjs från 20 kronor och mellan Lund och Köpenhamn från 24 kronor. En enkelbiljett över Öresundsbron kommer att kosta 120 kronor – en höjning med 10 kronor.