:

Hur avslutar man ett armband?

Innehållsförteckning:

 1. Hur avslutar man ett armband?
 2. Hur gör man en knut på ett armband?
 3. Hur gör man ett vänskapsband?
 4. Hur gör man snygga armband?
 5. Hur fäster man ett armband?
 6. Hur knyter man knutar?
 7. Hur knyter man ihop ett armband?
 8. Hur gör man ett Makrame armband?
 9. Hur knyter man Överlevnadsarmband?
 10. Hur gör man makramé armband?

Hur avslutar man ett armband?

När du är klar, avslutar du på samma sätt som i själva armbandet: knyt ihop trådarna på baksidan, säkra knuten med lim och klipp av trådarna, när limmet har torkat. VIKTIGT att tänka på: var försiktig med lim och använd inte för mycket. Det blåa knutlåset ska kunna glida längs de svarta trådarna.

Hur gör man en knut på ett armband?

Enkel glidknut: Den ena änden av snöret läggs först under den andra änden av snöret. Den ena änden ska nu föras under krysset och upp, innan den förs ner i öglan, där den dras till som en knut. Vänd armbandet/halsbandet spegelvänt och gör en likadan glidknut i den sista av de två ändarna. Ändarna klipps, nära knuten.

Hur gör man ett vänskapsband?

Klipp till fyra stycken minst 60 centimeter långa trådar i olika färger. Knyt ihop trådarna i ena änden och lägg dem i den ordning du vill ha dem. Fäst en säkerhetsnål i knuten och sätt fast den i dina byxor (eller också ber du en kompis hålla i knuten). tråden bredvid.

Hur gör man snygga armband?

Mät ut hur lång kedjan ska vara, och välj de färger på garn du vill fläta in. Gör en knut på garnet och börja fläta, som ni ser så går den röda tråden alltid genom kedjan när jag flätade ihop armbandet. När du flätat klart fäst ett lås och så är det klart! Det var tips på två armband som passar bra nu till sommaren.

Hur fäster man ett armband?

Själv använder jag mest Griffin 0,7mm som funkar till de flesta pärlor. Jag gör en såkallad käringknut som är två vanliga knutar efter vartandra (två enkla överhandsknopar som är lagda på varandra) Men innan jag avslutar knuten drar jag in tråden ett extra varv ett såkallat kirurgavslut. Okej ditt armband är färdig.

Hur knyter man knutar?

Vik linan och forma den som en ögla. Gör en överhandsknut och för in öglan i knuten en gång till. Håll i linan och öglan och dra ihop den till en knut.

Hur knyter man ihop ett armband?

Trä pärlorna på en elastisk smycketråd, sätt en klämma eller liknande på den ena änden så pärlorna inte åker av. 3. Knyt ännu en knut med samma tråd över, så det blir en råbandsknop. Knyt ännu en knut så armbandet hålls ihop av totalt 3 knutar.

Hur gör man ett Makrame armband?

Det är så roligt att göra armband med makramé och med lite övning går det med en väldig fart. Anpassa längden på armbandet efter din handled och lämna ett par centimeter till en öppning. Bränn försiktigt fast ändarna av den sista knuten när du har nått önskad längd. Då är det dags att knyta knutar till en öppning.

Hur knyter man Överlevnadsarmband?

I det här inlägget lär du dig att knyta ett överlevnadsarmband....Överlevnadsarmband

 1. Klipp en bit nylonsnörre på 2.5 meter i den färgen du gillar.
 2. Försegla änderna genom att bränna med en tändare. ...
 3. Mätt omkretsen på din handled med måttbandet.
 4. Ta tag i både ändarna och vik snöret dubbelt.

Hur gör man makramé armband?

Dra den högra tråden under de sträckta trådarna och upp genom öglan på vänster sida.