:

Hur tar man bort Adobe Flash Player?

Innehållsförteckning:

  1. Hur tar man bort Adobe Flash Player?
  2. Varför avinstallera Adobe Flash Player?
  3. Vad ersätter Flash Player?
  4. Vad händer efter Flash?
  5. Varför tog dom bort Flash?
  6. Varför tog dom bort Bolibompa spelet?

Hur tar man bort Adobe Flash Player?

Avinstallera Flash Player

  1. Hämta avinstalllationsprogrammet för Flash Player. Obs! Innan du kör avinstallationsprogrammet måste du se till att Flash Player inte körs för att undvika konflikter under avinstallationen.
  2. Starta om datorn.
  3. Radera de återstående filerna: C:\Windows\system32\Macromed\Flash.
AP

Varför avinstallera Adobe Flash Player?

På nyårsafton 2020 kommer Adobes hatälskade Flash Player att läggas ner, det skriver Pc för alla. Anledningen till nedläggningen är att programmet varit måltavla för ett otal attacker och därmed inneburit en säkerhetsrisk för användarna.

Vad ersätter Flash Player?

Om gamla Flash-spel inte är din sak, kan du använda Ruffle Flash-emulator för att köra andra typer av Flash-medieinnehåll. Detta låter dig köra gamla SWF Flash-filer i din PC-webbläsare och ersätta Flash helt.

Vad händer efter Flash?

Adobe upphör med stöd för Flash Player i slutet av 2020 och uppmuntrar innehållsskapare att migrera befintligt Flash-innehåll till nya öppna format, till exempel HTML5, WebGL och WebAssembly. Läs Adobes detaljerade tillkännagivande: Flash och framtiden för interaktivt innehåll.

Varför tog dom bort Flash?

Spelen på svtbarn.se fungerar inte i moderna webbläsare och gick därför inte längre att spela på många datorer och plattor. Det finns ingen möjlighet att laga dem eller bygga om dem. SVT kan inte heller släppa spelen som open source eftersom vi inte äger alla rättigheter.

Varför tog dom bort Bolibompa spelet?

De flesta av spelen här på SVT Barn var många år gamla och skapade i en gammal teknik som heter “Flash”. Webbläsarna tar nu bort stödet för Flash, vilket innebär att spelen kommer sluta fungera. Därför har vi tyvärr varit tvungna att stänga ner spelen. ... I vår app Bolibompa finns massor med kul spel och lekar.