:

Hur tar man bort ett bankkonto?

Innehållsförteckning:

  1. Hur tar man bort ett bankkonto?
  2. Hur säger jag upp Swedbank?
  3. Hur får jag ett kontoutdrag?
  4. Hur tar jag bort ett konto Handelsbanken?
  5. Hur tar jag bort ett konto Nordea?
  6. Varför ringer Swedbank?
  7. Hur får jag kontakt med Swedbank?

Hur tar man bort ett bankkonto?

Det går bara att ta bort ett konto som du inte har några transaktioner på. Finns det transaktioner registrerade, kan du istället välja att inaktivera kontot....Ta bort/inaktivera ett bankkonto

  1. Välj Inställningar för att öppna menyn.
  2. Välj Kassa- och bankkonton.
  3. Klicka på det konto du vill ta bort/inaktivera.

Hur säger jag upp Swedbank?

ringer telefonbanken personlig service på telefonnummer 0771-22 11 22.

Hur får jag ett kontoutdrag?

Du har alltid tillgång till ditt kontoutdrag på din internetbank. Om du inte har tillgång till internet kan du se ditt kontoutdrag som ett kvitto från en bankomat, alternativt kan du personligen besöka din bank och be om ett kontoutdrag. Det är även möjligt att få kontoutdrag hemskickat veckovis eller månadsvis.

Hur tar jag bort ett konto Handelsbanken?

Du kan också kontakta ditt närmaste bankkontor eller ringa Handelsbanken Direkt, telefon 0771-77 88 99, så hjälper vi dig.

Hur tar jag bort ett konto Nordea?

Hur avslutar jag ett konto som jag inte längre behöver? Du som myndig kund kan avsluta Personkonto, Kapitalkonto eller Förmånskonto med egen dispositionsrätt, utan bankbok, via formuläret på sidan Avsluta konto i Nordea.

Varför ringer Swedbank?

Du får ett samtal från en någon som påstår sig ringa från banken eller polisen. Bedragaren säger sig behöva exempelvis din personliga kod till Kundcenter/telefonbanken, PIN-kod till ditt kort eller ber dig logga in med Mobilt BankID. Förklaringen till varför bedragaren ber om dessa uppgifter kan variera.

Hur får jag kontakt med Swedbank?

Är du ny kund i Swedbank eller vill prata med oss personligen är du välkommen in på närmaste bankkontor. Din personliga kod kan du byta när som helst i internetbanken eller i självbetjäning: Ring Kuncenter Privat på 0771-22 11 22 eller Företag på 0771-33 44 33. Välj 1# för självbetjäning.