:

Hur använder man transparent puder?

Innehållsförteckning:

 1. Hur använder man transparent puder?
 2. Hur använder man Setting Powder?
 3. Vad är Finishing Powder?
 4. Vilken färg puder?
 5. Kan man sminka sig med mjöl?
 6. Vilket är det bästa pudret?

Hur använder man transparent puder?

Ett transparent löspuder passar bäst då det är lätt att applicera och att få jämt. Dessutom ger ett transparent puder ingen färg som kan förändra looken. Applicera först löspudret med en puderpuff som du trycker mot huden. Gå sedan över med en puderborste för att få bort överflödigt puder.

Hur använder man Setting Powder?

Du ska använda settingpudret överallt där du vill att din makeup ska sitta längre och se felfri ut. Tidigare var det vanligt att använda pudret över hela ansiktet, men nu när trenden är en mer fräsch och dewy hud används pudret på mer strategiska ställen.

Vad är Finishing Powder?

Ett setting powder, eller setting puder, är som en avslutande finish på din basmakeup och hjälper till att hålla din foundation på plats hela dagen/kvällen. Puder har en tendens att matta ner men det finns olika puder beroende på hudtyp.

Vilken färg puder?

SVAR: Puder handlar snarare om att ge din hy textur än färg. Välj därför helst en transparent nyans utan pigment eller ett puder som ligger så nära din egna hudton som möjligt. En för ljus färg gör att ditt ansikte ser onaturligt blekt och pudrig ut medan en för mörk färg ger ett tungt och kompakt utseende.

Kan man sminka sig med mjöl?

– För att snabbt få till volym i ögonfransarna kan man pudra på lite transparent puder (eller vanligt mjöl) med en ögonskuggspensel och sedan lägga på mascara som vanligt.

Vilket är det bästa pudret?

7 Bästa Puder

 1. Bäst i test – IsaDora Puder Velvet Touch Compact. ...
 2. Clinique Stay-Matte Sheer Pressed Powder. ...
 3. Lumene Puder Nordic Chic Sheer Loose Finish. ...
 4. Make Up Store Wonder Powder Gobi. ...
 5. bareMinerals Mineral Veil Puder. ...
 6. Max Factor Creme Puff Puder. ...
 7. Maybelline Fit Me Matte & Poreless Powder.