:

Varför piper min Hövding?

Innehållsförteckning:

  1. Varför piper min Hövding?
  2. Hur tight ska Hövding sitta?
  3. Vad händer om min Hövding löst ut?
  4. Hur vet jag om min Hövding laddar?
  5. När löser Hövding ut?
  6. Hur ska Hövding 3 sitta?
  7. Kan man återställa en Hövding?

Varför piper min Hövding?

När Hövding placeras upp och ner runt om halsen, kommer en tydlig upprepande varningssignal att ljuda samtidigt som front LED ger ett fast rött ljus. Hövding aktiveras ej. Kan endast återställas genom avaktivering.

Hur tight ska Hövding sitta?

Din Hövding ska sitta närmst halsen. Vi rekommenderar att din Hövding ska sitta så tajt som möjligt men fortfarande vara bekväm. Small rekommenderas för halsmått mindre än 36 cm. Medium rekommenderas för halsmått på 34–42 cm.

Vad händer om min Hövding löst ut?

Om Hövding har löst ut kan den inte laddas om och man behöver i så fall ersätta den med en ny. De flesta försäkringsbolag täcker kostnaden (minus självrisk) för en ny Hövding efter en olycka via sin hemförsäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag för att se hur de hanterar Hövding.

Hur vet jag om min Hövding laddar?

Stäng locket över USB-uttaget efter avslutad laddning. När Hövding är fullt laddad lyser Back LED:en (16) med ett fast grönt ljus på kåpans (4) undersida. Hövdings batteri räcker för 14-16 timmars användning. Hövding ska ej vara aktiverad vid laddning.

När löser Hövding ut?

Ja, en Hövding som varit med om en olycka är förbrukad. Klicka här för att läsa om hur du går till väga om olyckan är framme. Om din Hövding löser ut är den förbrukad och måste bytas ut.

Hur ska Hövding 3 sitta?

Hur ska Hövding sitta? Din Hövding placeras runtom din hals med dragkedjan på framsidan av halsen och den trekantiga klacken vilandes mellan dina skulderblad.

Kan man återställa en Hövding?

Ja. Hövdings batterinivå är tillgänglig på appens förstasida och som en widget/avisering. Om batterinivån skiljer avsevärt från vad Hövdings Back-LED visar, behöver du återställa Hövdings anslutning till appen. Vänligen följ vår guide för att ta bort och återansluta Hövding, vid behov.