:

Vad har H&M för produkter?

Innehållsförteckning:

 1. Vad har H&M för produkter?
 2. Hur ser HM ut?
 3. Vilka miljömål har hm?
 4. Vilka organisationer samarbetar HM med?
 5. Vilken bransch tillhör H&M?
 6. Hur skulle du beskriva ledarskapet på H&M?
 7. Vad gör Hm för hållbar utveckling?
 8. Vilka leverantörer har hm?
 9. Vilka andra butiker äger hm?
 10. Vad är H&Ms affärside?

Vad har H&M för produkter?

 • Dam.
 • Nyheter. Se alla.
 • Vinterns favoriter.
 • Upp till 50% på klänningar.
 • Produkter. Produkter. Koftor & Tröjor. Jackor & Kappor. Shorts. Badkläder. Basplagg. Sovplagg. Strumpor & Tights. ...
 • Brands. Brands. ARKET. Weekday. & Other Stories. Lee. Wrangler.
 • Gåvor. Gåvor. Presentkort. Presentguide.
 • Hållbarhet. Hållbarhet. Våra produkter. H&M x Sellpy.

Hur ser HM ut?

Vi på H&M vet att du kan hitta det du älskar. Vi erbjuder dig utrymme att skapa och att utvecklas – en plats där du passar in och kan vara dig själv. Du blir medlem i ett spännande team i ett företag som känns lika bra som det ser ut. Vi anser att allt är möjligt eftersom vi gör det tillsammans.

Vilka miljömål har hm?

H&M har en femstegs strategi för att förbättra vatten tömningen på lokal nivå upp till företagsnivå. Den första punkten är att de ska öka kunskapen inom H&M-gruppen, bland annat hos leverantörer och kunder, om de globala vatten utmaningarna och den behövlighet på sötvatten som finns.

Vilka organisationer samarbetar HM med?

H&M-koncernen utökas med nya varumärken. Den globala ideella stiftelsen H&M Conscious Foundation grundas 2007. Samma år lanseras det nya varumärket COS. År 2008 förvärvar H&M modeföretaget Fabric Scandinavien AB med varumärkena Weekday, Monki och Cheap Monday.

Vilken bransch tillhör H&M?

H & M Hennes & Mauritz AB, förkortat H&M, är ett svenskt börsnoterat detaljhandelsföretag i klädbranschen med huvudkontor på Mäster Samuelsgatan 46 A i Stockholm. Företaget har omkring 171 000 anställda och cirka 4 745 butiker i 69 länder; e-handel i 43 länder.

Hur skulle du beskriva ledarskapet på H&M?

Att vara ledare inom H&M-gruppen innebär att vara en förebild och leva företagets gemen- samma värderingar. Ledarskapet bygger på att få både medarbetarna och företaget att växa genom att inspirera, delegera, utmana, motivera och ge feedback.

Vad gör Hm för hållbar utveckling?

De mål* som H&M-gruppen förbinder sig att uppfylla till år 2025 är: Öka andelen återvunnet material till 30 procent. Minska utsläppen från den egna verksamheten med 20 procent. Minska de totala utsläppen från råmaterial, tygframställning, klädtillverkning och transport (scope 3) med 10 procent.

Vilka leverantörer har hm?

H&M äger inga fabriker. I stället köps våra plagg från cirka 800 fristående leverantörer, främst i Europa och Asien. På våra produktionskontor, som finns över hela världen, hanterar vi alla praktiska delar av produktionen och har ständig kontakt med våra leverantörer.

Vilka andra butiker äger hm?

H&M-gruppen har en multi-brand matrisorganisation med väl definierade varumärken; H&M, H&M HOME, COS, & Other Stories, Monki, Weekday, ARKET och Afound. Varje varumärke har en ansvarig chef samt lokala försäljningsorganisationer.

Vad är H&Ms affärside?

Vi är ett värderingsdrivet, kundinriktat, kreativt och ansvarstagande modeföretag. Mode, lekfullhet och högt tempo är viktigt för oss. ... Vi erbjuder vår affärsidé – mode och kvalitet till bästa pris – till alla och vi gör det på ett hållbart sätt – i dag, i morgon och i framtiden.