:

Hur jobbar HM med hållbarhet?

Innehållsförteckning:

  1. Hur jobbar HM med hållbarhet?
  2. Är HM lika med hållbart mode?
  3. Hur behandlar HM sina arbetare?
  4. Är HM bra för miljön?
  5. Varför är HM bra?
  6. Hur redovisar HM sitt samhällsansvar?

Hur jobbar HM med hållbarhet?

H&M-gruppen samarbetar med runt 900 oberoende leverantörer som normalt äger sina egna fabriker, men de kan också använda sig av fabriker som ägs av någon annan. Det är i fabrikerna våra produkter tillverkas. Vi har nära samarbete med våra leverantörer för att stödja dem i deras hållbarhetsarbete.

Är HM lika med hållbart mode?

I H&Ms butiker finns både syateljéer och möjligheten att lämna in kläder för återvinning. Enligt H&M och Market är tjänsterna till för att hjälpa kunderna att göra mer hållbara val och därmed även göra klädbranschen mer hållbar. ... Allt det gör att H&M har mycket att bevisa innan deras verksamhet ska kunna kallas hållbar.

Hur behandlar HM sina arbetare?

Vi arbetar och samarbetar för att löpande förbättra arbetsförhållandena i våra leverantörers fabriker. Precis som de flesta modeföretag äger vi inga egna fabriker utan våra produkter tillverkas istället av oberoende leverantörer.

Är HM bra för miljön?

H&M:s hållbara produkter och avtal: H&M försöker använda återvunna material när de tillverkar sina produkter. ... Kemikalierna som används när det tillverkar sin olika produkter till exempel när det färgar sina kläder är därför inte så extremt farliga.

Varför är HM bra?

H&M brukar oftast vara riktigt bra! Låga priser, fina kläder och OK kvalité. Lätt att returnera också. OTROLIGT lång leverans.

Hur redovisar HM sitt samhällsansvar?

Hennes & Mauritz har utsetts till Årets förbättrare, ett nyinstiftat pris av Svenska Dagbladet. Enligt juryn har H&M under en rad år arbetat målmedvetet och systematiskt för att långsiktigt säkerställa att företaget har ett tydligt etiskt och miljömässigt ansvar för sin verksamhet. ...