:

Hur applicerar man CC-Cream?

Innehållsförteckning:

  1. Hur applicerar man CC-Cream?
  2. Vad är skillnaden mellan CC och BB-Cream?
  3. Hur ska man använda BB-Cream?
  4. Hur använder man BB stick?
  5. Vilken är den bästa CC krämen?
  6. Vad är en CC kräm?
  7. Är it Cosmetics bra?
  8. När ska man använda CC Cream?
  9. Vad är BB Cream bra för?
  10. Vilken BB Cream är bäst?

Hur applicerar man CC-Cream?

Hur applicerar man BB-cream och CC-cream? Enklaste sättet att smörja in sig med sin BB-kräm eller CC-kräm är med fingrarna. Applicera krämen med lätta rörelser som om du skulle smörja in dig med en ansiktskräm. Det ger ett naturligt och friskt resultat och är det bästa sättet att applicera en BB-kräm eller CC-kräm.

Vad är skillnaden mellan CC och BB-Cream?

En CC-cream har samma egenskaper som BB-cream men har högre SPF och är mer täckande. Som namnet skvallrar om så är den dessutom färgkorrigerande, krämen jämnar ut hudtonen. ... CC-cream är lättare i konsistensen än BB-cream och ger ett mer naturligt resultat.

Hur ska man använda BB-Cream?

Man kan använda den ensam som en tonad fuktkräm eller över serum och fuktighetskräm som en vanlig bas/foundation. Personligen så föredrar jag att använda den som en foundation och ha mina vårdande produkter anpassad för min hy under.

Hur använder man BB stick?

BB-stick är en foundation med lätt- till mediumtäckning som enkelt byggs upp och blir ett med din hud för ett naturligt resultat. Produkten har en lätt och krämig formula som gör den enkel att applicera och få jämn. Sticket ger naturlig lyster och storleken gör den smidig att bära med sig i väskan.

Vilken är den bästa CC krämen?

Lumene CC Color Correcting Cream vinner bäst i test bland CC-creams. Klairs lämnar en fantastisk lyster medan Lumene effektivt jämnar ut hudtonen och täcker riktigt bra. Båda två är lätta att applicera, ger ett naturligt och utjämnade resultat, samt håller hela dagen.

Vad är en CC kräm?

CC står för Colour Control/Colour Correct och har samma egenskaper som sin föregångare BB-krämen men är något mer täckande. En CC-kräm kan användas som en färgutjämnande primer eller som en mindre täckande variant av foundation. Här har vi samlat alla våra CC-krämer för att du lättare ska hitta din favorit!

Är it Cosmetics bra?

Det är några ledord för IT Cosmetics som i höst kliver in på den Svenska marknaden. Makeupmärket har fått stor uppmärksamhet för sina kliniskt beprövade och innovativa produkter och är framförallt hyllade för sina basprodukter, speciellt deras CC Cream, som fungerar utmärkt på dig med problemhy!

När ska man använda CC Cream?

CC-krämer är mer täckande än BB-krämer. Passar dig som har röda partier, ojämn hudton och pigmentfläckar. CC är den senaste bokstavskombinationen och står för Color Correcting cream eller Color Control.

Vad är BB Cream bra för?

BB-kräm står för Beauty Balm och är en produkt som kombinerar smink med hudvård Påytan ser det mest ut som en foundation, men en BB Cream innehåller ofta även SPF, ger en jämnare hudton, lyster och agerar ibland porminimerande.

Vilken BB Cream är bäst?

  • Klairs Illuminating Supple BB CreamBÄST I TEST BB-CREAM. ...
  • Lumene CC Color Correcting CreamBÄSTA CC CREAM. ...
  • IT Cosmetics Your skin but better CC+ — BÄSTA PREMIUMVAL. ...
  • Maybelline Dream Fresh 8-in-1 BB Cream. ...
  • Holika Holika Moisturizing Petit BB. ...
  • Klairs Mochi BB Cushion. ...
  • BareMinerals Prime Time BB Primer Cream.