:

Hur ska man applicera ansiktskräm?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ska man applicera ansiktskräm?
  2. Hur applicerar man toner?
  3. När ska man använda olja i ansiktet?
  4. Kan man använda för mycket ansiktskräm?
  5. I vilken ordning tar man serum?

Hur ska man applicera ansiktskräm?

Häll på lite av produkten på en bomullsrondell och applicera med lätta rörelser över hela ansiktet. Du kan titta på bomullsrondellen för att se smink eller smuts som rengöringen inte fick bort. Du behöver vanligtvis inte skölja av ansiktet efter att du har använt toner eller micellar water.

Hur applicerar man toner?

Toners kan appliceras direkt med händerna eller med hjälp av en bomullsrondell för att försiktigt applicera den på ansiktet och bör täcka hela ansiktet, var noga med att undvika kontakt med ögonen.

När ska man använda olja i ansiktet?

Pröva dig fram vad du föredrar - en ansiktsolja kan fungera som ersättare för din vanliga dagcreme under dagen (men glöm då inte att tillföra solskydd), eller som en extra boost för huden, nattetid. Du kan även använda serum och dagcreme på dagen likt din vanliga hudvårdsrutin och bara addera ansiktsolja på natten.

Kan man använda för mycket ansiktskräm?

Överdosera inte för att du vill få en så snabb effekt som möjligt, snarare kan huden irriteras istället. Man kan istället bli torr. ... Börjar krämen att rulla, och det blir bara smulor på huden. Då kan du ha smörjt in dig lite för mycket.

I vilken ordning tar man serum?

Applicerar man en creme eller ansiktsolja, som har större molekyler, innan serumet, så kan serumet inte tränga ner och göra sitt jobb. För att få bukt på torr hud i vinter så är det alltså serum först och sedan ansiktsolja och / eller creme som gäller.