:

Hur säkert är Sprend?

Innehållsförteckning:

 1. Hur säkert är Sprend?
 2. Hur skickar jag stora videofiler?
 3. Kan man lita på Sprend?
 4. Hur använder jag WeTransfer?
 5. Är We transfer säkert?
 6. Vad är spred Com?
 7. Hur skickar man en stor fil på mail?
 8. Hur skicka video på mail?
 9. Hur skickar man många bilder?

Hur säkert är Sprend?

Servrarna är placerade i en säker miljö, i en datorhall i Sverige. På servrarna lagras kundernas filer, databasfiler, och loggfiler. När användaren skickar en fil via sprend.com sker först en säker överföring till Sprends servrar. Användaren har möjlighet att lösenordsskydda filen och då lagras filen i krypterad form.

Hur skickar jag stora videofiler?

Du kan skicka stora filer via mejl genom att skapa en delbar länk till en fil eller mapp som lagras i Dropbox. I Dropbox håller du markören över filen eller mappen du vill skicka via e-post och klickar på Dela när det visas.

Kan man lita på Sprend?

Om du laddar upp en fil i någon av dessa tjänster lagras den på en server hos Microsoft eller Google – och du kan dela den med vem du vill. Nackdelen är att molntjänsterna kräver registrering. Vill du slippa det kan du i stället använda Sprend. Det är en svensk webbtjänst som tar hand om filöverföring utan kostnad.

Hur använder jag WeTransfer?

Med WeTransfer går det att skicka filer på maximalt 2 GB till 20 e-postadresser. Tjänsten är enkelt uppbyggd. Det är bara att ange mottagarens och din egen e-postadress, skriva ett litet meddelande till mottagare och välja vad som ska skickas. Mottagaren får en länk via e-post och kan sedan hämta filen när det passar.

Är We transfer säkert?

Det säkra alternativet WeTransfer krypterar inte ens och söker inte heller efter virus. På Filemail använder vi felkontroll, datakryptering och virussökning, så du kan vara säker på att alla filer du skickar eller tar emot är de du förväntade dig.

Vad är spred Com?

Sprend är en användarvänlig tjänst som gör det lätt att mejla tunga filer över nätet. Det kan vara foton, videos, musik, hela mappar (zippade) eller bara många dokument (zippade). Här kan du direkt välja vilken fil eller komprimerad mapp du vill skicka.

Hur skickar man en stor fil på mail?

Du kan lägga till bilagor som filer och foton i e-postmeddelanden. Om du vill skicka filer som är större än storleksgränsen, till exempel videor, kan du använda Google Drive....Bifoga en fil

 1. Öppna Gmail på datorn.
 2. Klicka på Skriv.
 3. Klicka på Bifoga. längst ned.
 4. Välj de filer du vill ladda upp.
 5. Klicka på Öppna.

Hur skicka video på mail?

Bifoga en fil

 1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
 2. Tryck på Skriv .
 3. Tryck på Bifoga .
 4. Tryck på Bifoga fil eller Infoga från Drive.
 5. Välj filen som du vill bifoga.

Hur skickar man många bilder?

Öppna din bildmapp i datorn där du har bilder du vill maila över. Öppna https://postimages.org/ hemsidan för att ladda upp bilderna. Markera de bilder du vill skicka till mottagaren. Genom att klicka tangentbordskombinationen CTRL+Klick på bilden kan du markera flera bilder samtidigt.