:

Var applicera Xlash?

Innehållsförteckning:

  1. Var applicera Xlash?
  2. Hur ofta ska man använda Fransserum?
  3. När ska man lägga Xlash?
  4. Hur bra är Xlash?
  5. Kan man lägga Xlash på Underfransarna?

Var applicera Xlash?

Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker. Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen. Precis som med all kosmetika kan vissa personer vara känsliga.

Hur ofta ska man använda Fransserum?

Hur ofta ska jag använda Xlash? Vi rekommenderar att du använder Xlash en gång dagligen, helst på kvällen, i 2-3 månader eller tills du är nöjd med resultatet. Därefter kan Xlash appliceras 2-3 gånger i veckan för att bibehålla resultatet.

När ska man lägga Xlash?

Xlash appliceras en gång om dagen på rengjort ansikte. Applicera serumet vid rötterna längs franslinjen. Använd i en gång om dagen i 6–8 veckor för bästa resultat. Efter 6-8 veckor appliceras Xlash 2-3 gånger i veckan för att bibehålla långa och fylliga fransar.

Hur bra är Xlash?

Överlag är de som skriver recensioner om Xlash väldigt nöjda och ger det 4-5/5 i betyg. ... De uppger att deras ögonfransar har blivit mycket längre, vissa har testat andra fransserum och tycker att Xlash har fungerat bättre.

Kan man lägga Xlash på Underfransarna?

För en lite mer dramatisk look kvällstid eller till särskilda tillfällen kan du även addera ett lager av mascara på underfransarna.