:

Vad kostar en cykelpump?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar en cykelpump?
  2. Vilken cykelpump passar?
  3. Hur använder man en automatisk cykelpump?
  4. Vilken pump till racercykel?
  5. Vilken Cykelventil är bäst?

Vad kostar en cykelpump?

Testfaktas test visar också att en bra golvpump inte behöver kosta särskilt mycket. För 400 kronor får du testvinnaren Topeak och för bara 200 kronor Asaklitt från Clas Ohlson på delad andraplats. Det som framförallt skiljer golvpumparna åt är hur mycket luft varje pumptag ger och hur mycket kraft detta kräver.

Vilken cykelpump passar?

Men om du skall ha pumpen i din ryggsäck eller placerad på cykeln kan vikten och storleken vara viktiga kriterier. De flesta cyklister har en rejäl och snabbpumpande cykelpump för hemmabruk i garaget eller förrådet, och en annan mindre och lättare cykelpump för mountainbike eller landsvägsbruk.

Hur använder man en automatisk cykelpump?

Att pumpa däck är faktiskt så enkelt som det låter. Har du ett däck med cykel eller en bilventil så trycker du bara fast pumphuvudet och börjar pumpa. Beroende på vilken typ av pump du har så kan du också behöva fästa pumphuvudet med en liten spak som man fäller upp eller ner.

Vilken pump till racercykel?

Alla cyklister bör ha en vanlig, hederlig fotpump. Denna passar alla cyklar, är lätt att pumpa med och har en extra lång slang.

Vilken Cykelventil är bäst?

Vilken ska bort? Svar: cykelventilen ska bort! Prestaventilen fyller sin funktion på smalare hjul. Cykelventilen däremot gör inget bättre än bilventilen men bilventilen är sen länge världsstandard.