:

Finns det toalett på Pågatåg?

Innehållsförteckning:

  1. Finns det toalett på Pågatåg?
  2. Får man ha hund på bussen Skånetrafiken?
  3. Kan man åka buss på tågbiljett?
  4. Vad får man ta med sig på bussen?
  5. Vad kallas Skånes lokal tågtrafik?
  6. Kan man ta med hund på bussen?
  7. Får man ta med cykel på bussen SL?
  8. Kan man åka spårvagn med tågbiljett?
  9. Kan man åka buss med SJ biljett?

Finns det toalett på Pågatåg?

Ombord finns en anpassad rullstolsplats med säkerhetsanordning. Vid rullstolsplatsen finns en väggtelefon om du behöver hjälp samt en rymlig toalett. I kupédelen som ligger i direkt anslutning till låggolvsdelen finns mer utrymme för rullstolar, rullatorer och andra hjälpmedel som kan användas i mån av plats.

Får man ha hund på bussen Skånetrafiken?

Du får ta med dig två hundar eller andra mindre sällskapsdjur på våra bussar och tåg utan extra kostnad när du reser inom Skåne och Sydsverige. Sällskapsdjuret ska vara på anvisad plats och inte störa andra kunder. I busstrafiken bör sällskapsdjur vistas så långt bak i bussen som möjligt av hänsyn till andra kunder..

Kan man åka buss på tågbiljett?

Din Öresundstågsbiljett gäller inte bara för tågresan, utan även på stadsbussen till och från stationen! En förbokad biljett är generellt sett endast giltig på den utsatta avgången. Mer öppna biljetter säljs av länstrafiken. Beroende på vilken sorts biljett du har finns olika möjlighet till om- och avbokning.

Vad får man ta med sig på bussen?

Du får ta med handbagage på bussen. Som handbagage räknas sådant som du kan bära själv. Cyklar får inte tas med, och rullskridskor (inlines) är inte tillåtna att ha på sig i bussen. Du får av inte ta med stora och skrymmande saker.

Vad kallas Skånes lokal tågtrafik?

Pågatågen är ett regionaltågssystem inom Skåne län med linjer in i angränsande län. Ansvarig för trafiken är Skånetrafiken, en förvaltning inom Region Skåne.

Kan man ta med hund på bussen?

Pälsdjur som hund och katt reser gratis tillsammans med betalande resenär. Det är tillåtet att ta med max 2 pälsdjur/ resenär. Alla djur ska hållas kopplade eller förvaras i avsedd väska/ bur och färdas på golvet. ... Alla får resa med kollektivtrafiken, därför kan den aldrig bli helt allergisäker.

Får man ta med cykel på bussen SL?

bussarna, i tunnelbanan, på Tvärbanan, Nockebybanan, Spårväg City, Lidingöbanan och Roslagsbanan är det förbjudet att ta med cykel ombord. Det beror helt enkelt på att det inte finns utrymme för cyklar och för att de kan utgöra en säkerhetsrisk om bussen, tåget eller spårvagnen skulle behöva utrymmas.

Kan man åka spårvagn med tågbiljett?

Du behöver bara köpa ny biljett om giltighetstiden på biljetten gått ut när det är dags att byta. Våra biljetter gäller på både tåg, buss, spårvagn och båt.

Kan man åka buss med SJ biljett?

Ska du resa till Stockholm, Göteborg eller Malmö kan du skriva in Stockholm länszon; Göteborg stadszon eller Malmö stadszon i till-fältet på startsidan här på sj.se så får du en biljett som gäller även på lokaltrafiken. Då har du hela resan på en och samma biljett.