:

Hur använder man iCloud på iPhone?

Innehållsförteckning:

 1. Hur använder man iCloud på iPhone?
 2. Hur använder man iCloud Drive?
 3. Vad är bra med iCloud?
 4. Hur kommer jag in på mitt iCloud?
 5. Är det säkert med iCloud?
 6. Hur loggar jag in på mitt iCloud mail?
 7. Var hittar jag iCloud bildbibliotek?
 8. Kan inte ladda ner iCloud Drive?
 9. Hur gör jag för att använda Icloud på en PC?
 10. Hur kan du söka efter uppdateringar på Icloud för Windows?
 11. Hur aktiverar du Icloud-bilder på din Mac?
 12. Hur ska du radera filer på Icloud?

Hur använder man iCloud på iPhone?

Filer och mappar som du lagrar på iCloud Drive hålls uppdaterade på alla dina enheter och du kan komma åt dem från en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc samt på iCloud.com....På din iPhone, iPad och iPod touch

 1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
 2. Tryck på iCloud.
 3. Aktivera iCloud Drive.

Hur använder man iCloud Drive?

Med iCloud Drive får du säker åtkomst till alla dina dokument från din iPhone, iPad, iPod touch, Mac och pc. När du loggar in på iCloud har du tillgång till iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du hålla filer och mappar uppdaterade på alla dina enheter, dela filer och mappar med vänner, familj, kollegor med mera.

Vad är bra med iCloud?

Inte minst skvallrar avsaknaden av en officiell app för Android om detta. För den som har en Mac (eller en mobil/surfplatta med IOS) är Apple Icloud en mycket praktisk och lättanvänd tjänst. Integrationen är utmärkt och mobilsynkroniseringen tar förutom foton och videor hand om bland annat meddelanden och kontakter.

Hur kommer jag in på mitt iCloud?

Gå bara till iCloud.com och logga in med ditt Apple-ID. Om du redan har använt iTunes Store, iCloud eller någon annan Apple-tjänst kanske du redan har ett Apple-ID.

Är det säkert med iCloud?

Alla sessioner på iCloud.com är krypterade med TLS 1.2, och alla data som du kommer åt via iCloud.com är krypterade på servern enligt tabellen. All trafik mellan dina enheter och iCloud Mail krypteras med TLS 1.2. I enlighet med branschstandard, krypterar iCloud inte data som sparas på IMAP-servrar.

Hur loggar jag in på mitt iCloud mail?

Kontrollera att du har aktiverat iCloud Mail:

 1. Öppna Mail-appen på din Mac och välj sedan Mail> Inställningar. Klicka på Konton och välj sedan ditt iCloud-konto i sidofältet. ...
 2. På din iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > [ditt namn] > iCloud och kontrollerar att Mail är aktiverat.

Var hittar jag iCloud bildbibliotek?

På din iPhone, iPad eller iPod touch

 1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
 2. Tryck på iCloud.
 3. Tryck på Bilder och aktivera sedan iCloud-bilder.

Kan inte ladda ner iCloud Drive?

Öppna nedladdningssidan för Drive på datorn. Ladda ned den senaste versionen av Drive för datorn....Det här är några saker som kan hjälpa vid problem av det här slaget:

 • Kontrollera internetanslutningen.
 • Starta om Drive för datorn.
 • Starta om datorn.
 • Koppla bort kontot och anslut det igen.
 • Installera om Drive för datorn.

Hur gör jag för att använda Icloud på en PC?

 • På en PC: 1 Öppna iCloud för Windows. 2 Markera Mail, Kontakter, Kalendrar och Uppgifter och klicka sedan på Använd. 3 Nu visas ditt iCloud Mail-konto i mappfönstret till vänster i Microsoft Outlook 2007 till och med Outlook 2016.

Hur kan du söka efter uppdateringar på Icloud för Windows?

 • Uppdatera din version av iCloud för Windows. Om du vill söka efter uppdateringar öppnar du Apple Software Update på din PC. Välj Redigera > Inställningar och ange när du vill söka efter uppdateringar om du vill bli aviserad när en uppdatering är tillgänglig via Apple Software Update.

Hur aktiverar du Icloud-bilder på din Mac?

 • Öppna Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Bilder på din iPhone, iPad eller iPod touch och aktivera sedan iCloud-bilder. På din Mac går du till Systeminställningar > Apple-ID. Klicka på iCloud i sidofältet och välj sedan Bilder.

Hur ska du radera filer på Icloud?

 • iCloud.com 1 Logga in på iCloud.com på din iPad eller dator. 2 Tryck på appen iCloud Drive. 3 Markera filerna som du vill radera och tryck sedan på papperskorgen. 4 Öppna mappen iCloud Drive och tryck på Senaste raderade. 5 Välj de mappar eller filer som du vill radera. 6 Tryck på Radera.