:

Var lägger man Ögonfransserum?

Innehållsförteckning:

  1. Var lägger man Ögonfransserum?
  2. Hur använda Lash Serum?
  3. Vad är det i Fransserum?
  4. Vilket Ögonfransserum är bäst?
  5. Är Xlash serum bra?
  6. Hur länge räcker 3 ml Xlash?

Var lägger man Ögonfransserum?

Applicera. De flesta ögonfransserum appliceras precis som en eyeliner, längs den övre fransraden. Var försiktig så det inte kommer i ögat. Skulle detta ske, tvätta med ljummet vatten.

Hur använda Lash Serum?

Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker. Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Vad är det i Fransserum?

Vad innehåller ögonfransserumet från Xlash? Nyckelingredienserna är Myristoyl Pentapeptide-17, Biotin och Hyaluronsyra. Tillsammans förbättrar de regenereringen samt tillväxten av dina ögonfransar. Läs mer om de aktiva ingredienserna här nedan.

Vilket Ögonfransserum är bäst?

Testvinnare – Bästa Ögonfransserum

  1. Bäst i test – Xlash PRO Ögonfransserum. ...
  2. Xlash Vippeserum. ...
  3. RevitaLash Advanced Ögonfransserum. ...
  4. Nanolash Ögonfransserum. ...
  5. Maybelline Lash Sensational Serum. ...
  6. L'Oréal Paris Clinically Proven Lash Serum.

Är Xlash serum bra?

Överlag är de som skriver recensioner om Xlash väldigt nöjda och ger det 4-5/5 i betyg. ... De uppger att deras ögonfransar har blivit mycket längre, vissa har testat andra fransserum och tycker att Xlash har fungerat bättre.

Hur länge räcker 3 ml Xlash?

Hur länge räcker en förpackning Xlash? I genomsnitt räcker Xlash Ögonfransserum (3 ml) till 2-3 månaders daglig användning. Xlash Pro innehåller 6 ml, och räcker för 5-6 månaders regelbunden användning.