:

Vad gör Ögonfransprimer?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör Ögonfransprimer?
  2. Hur målar man ögonfransar?
  3. Vad gör en mascara primer?
  4. Varför använder man mascara?
  5. Vilken Xlash är bäst?

Vad gör Ögonfransprimer?

En ögonfransprimer som definierar och bygger upp volym på ögonfransarna samtidigt som den skapar ett perfekt underlag för mascara. Berikad med bivax, plantbaserat keratin och bomullsfröolja. 7 ml. Gör så här: Applicera generöst på ögonfransarna och avsluta med mascara.

Hur målar man ögonfransar?

Målar bara ena sidan av fransarna. De allra flesta målar bara en sida av fransarna, det vill säga undersidan. Nackdelen är att det tynger ner fransarna. Målar du översidan också blir det bättre jämnvikt och fransarna kan hålla formen hela dagen.

Vad gör en mascara primer?

En mascara-primer bygger längd och volym samtidigt som fransarna förblir mjuka. När man sedan målar på mascara, är det som ens egna frans är både längre och tjockare – vilket gör att mascaran får mer att arbeta med.

Varför använder man mascara?

Mascara (även maskara) är en typ av smink som används för att måla ögonfransar, få dem att verka längre och tjockare för att ge ögat ett "öppnare" utseende och en piggare look. ... Mascaran än också till för att ge ögonfransarna volym och kan få ögonen att se större ut.

Vilken Xlash är bäst?

Bäst i test – Xlash PRO Ögonfransserum Med Xlash PRO Ögonfransserum krävs det endast 30 dagar innan du kommer att uppleva ett bra resultat. Kvaliteten på fransarna förbättras och det innebär att de kan växa sig längre. Xlash PRO Ögonfransserum appliceras en gång om dagen under de först 6-8 veckorna.