:

Hur fungerar VårtFri?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar VårtFri?
  2. Hur använder man VårtFri Freeze?
  3. När ska man sluta behandla vårtor?
  4. Hur kan man behandla fotvårtor?
  5. Kan man använda VårtFri varje dag?
  6. Vad innehåller VårtFri?
  7. Hur använder man Wortie cool?
  8. Hur ser en behandlad vårta ut?
  9. Hur lång tid tar det att bli av med vårtor?

Hur fungerar VårtFri?

VårtFri har en uttorkande effekt som hjälper kroppen att torka ut vårtan inifrån och effektivt stöta bort den. VårtFri absorberas direkt av vårtan och lösningen lämnar inga spår på huden. Till exempel kan du bada eller ta på dig strumpor direkt efter appliceringen.

Hur använder man VårtFri Freeze?

Behandla: Tryck genast spetsen stadigt mot vårtan. 15 sekunder på händer, fingrar och armar. 40 sekunder på fötter. Sätt på korken och förvara i kylskåp....N2O i flytande form.

  1. Aktivera: Vrid den vita delen i pilens riktning tills den inte går att vrida mer. ...
  2. Ladda: Tryck den vita delen nedåt i exakt 2 sekunder.

När ska man sluta behandla vårtor?

Vårtor kan försvinna av sig självt, men normalt tar det lång tid. De flesta vårtor försvinner inom två år men vissa kvarstår. Vårtorna kan även återvända efter behandling och det är inte ovanligt att några har vårtor i tiotals år.

Hur kan man behandla fotvårtor?

Vårtor försvinner oftast av sig själva inom några månader, men ibland kan det ta flera år. Om du inte vill vänta på att vårtorna ska försvinna av sig själva, kan du köpa receptfri behandling på apoteket: Vårtmedel kan skynda på läkningen av vårtor.

Kan man använda VårtFri varje dag?

Behandling med Verruxin Hand- eller fotbad 5 minuter för att mjuka upp vårtan. Nedskrapning av hudöverskottet med fotfil. Lägg på vårtmedel enligt bruksanvisning. Upprepa helst dagligen eller varannan dag.

Vad innehåller VårtFri?

VårtFri är en serie produkter för borttagning av vårtor på händer och fötter. VårtFri i 5 ml-flaska innehåller myrsyra, som har en uttorkande effekt på vårtan. Det är tillräckligt skonsamt för att användas på tunn hud och för behandling av barn, gravida och diabetiker.

Hur använder man Wortie cool?

Applicera precist den frusna metallspetsen på en vanlig vårta i 20 sekunder eller i 40 sekunder på en fotvårta. H. Viktig information när du använder Wortie - Använd inte Wortie Vårtborttagare om: aerosolen inte var placerad på en plan yta under aktiveringen.

Hur ser en behandlad vårta ut?

De är ofta runda, men kan även vara mer ojämna i formen. Vårtorna kan vara knottriga eller skrovliga på ytan och ibland syns koagulerade blodkärl inuti vårtan som små, svarta prickar. Vårtorna brukar vara några millimeter stora, men flera vårtor som sitter tätt kan flyta ihop och se ut som en större hudförändring.

Hur lång tid tar det att bli av med vårtor?

Vårtor försvinner ofta av sig själv på några månader, men ibland kan det ta flera år. Det finns en del du kan göra själv för att lindra besvären och behandla dina vårtor.