:

Hur fungerar Urbanista Stockholm?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar Urbanista Stockholm?
  2. Hur startar man Urbanista?
  3. Hur laddar man Urbanista hörlurar?
  4. Hur kopplar man Urbanista till mobilen?
  5. Hur svarar man med urbanista?
  6. Hur bra är urbanista hörlurar?
  7. Hur startar man urbanista Stockholm?
  8. Är urbanista Stockholm vattentäta?
  9. Hur höjer jag volymen på urbanista?
  10. Hur lång tid tar det att ladda urbanista London?

Hur fungerar Urbanista Stockholm?

Eftersom lurarna använder bluetooth går de så klart att ansluta till både Android-mobiler och till Iphone om du vill det liksom till exempelvis datorer, surfplattor och smarta klockor, ja så länge de har stöd för bluetoothhörlurar.

Hur startar man Urbanista?

Håll in Bluetooth-knappen så kommer du direkt in till anslutningarna. Beroende på modell börjar telefonen söka efter enheter direkt när du går in. Alternativt får du trycka på sökknappen. Välj din hörlur i listan som dyker upp och bekräfta parkopplingen.

Hur laddar man Urbanista hörlurar?

Batteriet kan ladda upp hörlurarna tre gånger innan det är dags att ladda upp själva fodralet. Då kopplar du det till valfri USB-port. Det medföljer en väldigt kort USB-kabel. Tyvärr har Urbanista valt att ha en micro USB-port på fodralet istället för USB-C.

Hur kopplar man Urbanista till mobilen?

Steg 1: Parkoppla ett Bluetooth-tillbehör

  1. Svep uppifrån och ned på skärmen.
  2. Tryck länge på Bluetooth .
  3. Tryck på Parkoppla en ny enhet. ...
  4. Tryck på namnet på Bluetooth-enheten som du vill parkoppla med enheten.
  5. Följ eventuella anvisningar på skärmen.

Hur svarar man med urbanista?

Ett tryck på höger lur och volymen höjs. Ett tryck på vänster och volymen sänks. Tar man det bara lugnt fungerar det återigen överraskande bra. Med två tryck på någon av lurarna svarar man på samtal.

Hur bra är urbanista hörlurar?

Vårt omdöme. Urbanista London är ett billigt och bra alternativ till brusreducerande true wireless-hörlurar som Apples Airpods, och de har dessutom en snygg och moderiktig design som gör att de sannolikt lär tilltala den som är lite mer stilmedveten.

Hur startar man urbanista Stockholm?

Sedan ska de direkt tas ut och läggas intill varandra för att paras ihop. Därefter kan de paras ihop med mobilen (iPhone eller Android), datorn, surfplattan eller till någon annan enhet. Det fungerar överraskande smidigt och i praktiken är man igång efter en halv minut.

Är urbanista Stockholm vattentäta?

Trots att etuiet inte är större än tidigare räcker batterierna mycket längre. Hörlurarna klarar 3,5 timmar på en laddning och etuiet kan nu ladda dem fem gånger. ... Den sista nyheten är att hörlurarna nu är IPX4-klassade, vilket innebär att det tål lättare regn och att de därmed passar bättre i löparspåret.

Hur höjer jag volymen på urbanista?

Det finns inga fysiska knappar på lurarna. Det räcker att hålla fingret på dem för att de ska reagera. Ett tryck på höger lur och volymen höjs. Ett tryck på vänster och volymen sänks.

Hur lång tid tar det att ladda urbanista London?

På en laddning får du 5 timmar och fodralet ger dig upp till 4 laddningar extra. Du kan kontrollera uppspelning och volym direkt på lurarna, utan att röra mobilen! Och laddningsfodralet laddar du med kabel eller trådlöst.