:

Vad betyder alla knappar på tinder?

Innehållsförteckning:

 1. Vad betyder alla knappar på tinder?
 2. Vad betyder de olika symbolerna på tinder?
 3. Vilka får man upp på tinder?
 4. Hur ser man matchningar på tinder?
 5. Hur fungerar Tinder avstånd?
 6. Vad är top picks på Tinder?
 7. Kan inte se likes på tinder?

Vad betyder alla knappar på tinder?

Börja svepa på individer Kom ihåg att svepning till vänster är ett avslag, medan du sveper åt höger indikerar att du är intresserad. Du kan också trycka på den röda X -knappen under foton för att avvisa, eller så kan du trycka på den gröna hjärtknappen under foton för att indikera att du är intresserad.

Vad betyder de olika symbolerna på tinder?

Håll utkik efter den blå stjärnan på en potentiell matchnings profil för att se vem som skickade en Super Like™. Vill du ha snabbare resultat, uppgradera till Tinder Gold™ och se alla som Gillar dig.

Vilka får man upp på tinder?

Tinder använder olika algoritmer som bestämmer vilka profiler som kommer upp i ditt flöde, och i vems flöden du dyker upp. Det betyder att om Tinder inte tycker att du är attraktiv, så kommer personer som anses attraktiva inte ens få upp dig.

Hur ser man matchningar på tinder?

Gillar dig

 1. Tryck på meddelandeikonen i huvudfönstret.
 2. I Nya matchningar, tryck på profilbilden med guldkant och flygande hjärta-ikon.
 3. Här ser du hur många människor som redan har gillat dig på Tinder.
 4. Klicka för att se någons profil.

Hur fungerar Tinder avstånd?

Avstånd. Tinder låter dig se potentiella matchningar upp till 160 kilometer från din aktuella plats. Justera dina avståndspreferenser när som helst för att bredda eller minska ditt rekommendationsomfång.

Vad är top picks på Tinder?

Toppval är det senaste tillägget i Tinder Gold och Platinum, och det är utformat för att du ska få se dina potentiellt mest intressanta matchningar. ... Uppgradera till Tinder Gold eller Platinum om du vill kolla in dina Toppval-profiler, svepa på dem eller skicka en Super Like till dem. Men vänta inte för länge.

Kan inte se likes på tinder?

Jag fick ett meddelande att någon har gett mig en Super Like, men jag kan inte se det i appen. Om du har fått ett meddelande om att du har fått en Super Like, öppna Tinder och börja svepa för att hitta vem som har gett dig en Super Like.