:

Vad är svinborst bra för?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är svinborst bra för?
  2. Är det bra att borsta håret?
  3. Hur Detoxar man håret?
  4. Varför en Svinhårsborste håret?
  5. Hur många gånger ska man borsta håret?

Vad är svinborst bra för?

Välj rätt borste Att investera i en riktigt bra svinhårsborste är klokt. Svinborst hjälper till med alla tidigare nämnda fördelar (blodcirkulation, syresättning, fördelning av naturliga fetter osv) Svinborstar kommer i flera olika modeller för att passa alla hårtyper.

Är det bra att borsta håret?

Har du fint hår kan du behöva vara lite mer försiktig, inte minst när håret är blött. Men visst är det bra att borsta håret också. Det ökar blodcirkulationern och stimulerar talgkörtlarna som producerar talg som fungera som en skyddande olja för håret. Det kan göra håret mindre torrt och ge glans.

Hur Detoxar man håret?

Så här gör du:

  1. Skölj håret med vatten.
  2. Ta en liten mängd detox- eller djuprengörande schampo och smek över hårbottnen och huvudet. ...
  3. Ta en större klick schampo och massera hårbotten ordentligt. ...
  4. Tredje gången tar du en normalstor klick schampo och masserar hårbotten igen.

Varför en Svinhårsborste håret?

Det reder ut, rengör håret och ökar blodcirkulation i hårbotten. Är även skonsam mot håret och gör det mjukt. Innan du tvättar håret med Handgjord Ekotvål är det bra att borsta igenom håret noga med svinhårsborsten.

Hur många gånger ska man borsta håret?

Borsta håret med en bra borste En bra borste hjälper till att föra ut hårets naturliga fett på hårstråna. Hårbotten stimuleras och blodcirkulationen sätts igång. Borsta håret varje kväll, ca 60-100 tag åt alla håll. För bättre effekt luta huvudet framåt och borsta så att blodet lättare tar sig till hårbotten.