:

Hur använder man Xlash serum?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man Xlash serum?
  2. Hur länge ska man använda Ögonfransserum?
  3. Hur fungerar Fransserum?
  4. Hur Xlash?
  5. Hur placerar man Xlash?
  6. Hur länge ska man använda Xlash?
  7. Är fransserum bra?
  8. Är Nanolash farligt?

Hur använder man Xlash serum?

Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker. Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Hur länge ska man använda Ögonfransserum?

De flesta serum ska man använda i 5-8 veckor för att kunna se något resultat. Använd en gång om dagen för bästa effekt. Efter uppnått resultat kan du applicera serumet två till tre gånger i veckan för att hålla ögonfransarna långa, fylliga och starka.

Hur fungerar Fransserum?

Vissa serum används en gång per dag, andra både morgon och kväll. När serumet stryks längs med fransraden tillförs hårsäckarna näring i form peptider och aminosyror, vilket ska hjälpa fransarna att växa sig längre och starkare. Serumet hjälper också till att förlänga fransarnas livslängd.

Hur Xlash?

Xlash appliceras en gång om dagen på rengjort ansikte. Applicera serumet vid rötterna längs franslinjen. Använd i en gång om dagen i 6–8 veckor för bästa resultat. Efter 6-8 veckor appliceras Xlash 2-3 gånger i veckan för att bibehålla långa och fylliga fransar.

Hur placerar man Xlash?

Applicera längs fransraden. Öppna försiktigt upp Xlash ögonfransserum. Nästa steg är att applicera ett tunt lager av Xlash ögonfransserum längst ned på den övre fransraden, precis intill fransrötterna för att den tunna applikatorn av ögonfransserumet ska kunna komma åt alla ögonfransar.

Hur länge ska man använda Xlash?

2 månaders daglig applicering ska du trappa ner till att använda serumet 1-3 gåner i veckan för att upprätthålla resultatet istället. Vi rekommenderar att du gör ett uppehåll av Xlash Ögonfransserum under en månad var sjätte månad.

Är fransserum bra?

BÄSTA ÖGONFRANSSERUM FÖR längre FRANSAR, Eyelash serum– Xlash. Bästsäljade Eyelash serum får fransarna att börja växa efter bara några veckors användning, men ger full effekt efter 4-6 veckorna. Serumet levererar verkligen wow-resultat och fransarna blir så pass långa att de sträcker sig mot ögonbrynen.

Är Nanolash farligt?

Kan få ögat att sjunka in i ögonhålan. Ögonfransserumet, som ska ge längre ögonfransar, har av det säljande bolaget beskrivits som kliniskt testat och säkert. Nu utfärdar Läkemedelsverket försäljningsförbud eftersom serumet kan orsaka irritationer och färgförändringar i ögonen samt göra att ögat sjunker in i ögonhålan.