:

Hur länge ska man använda Tanrevel?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge ska man använda Tanrevel?
  2. Hur funkar Tanrevel?
  3. Är det värt att köpa Tanrevel?
  4. Får man finnar av Tanrevel?
  5. Hur många lager Tanrevel?
  6. Hur ofta ska man ladda Tanrevel?
  7. Hur mycket ska man ha i Tanrevel?
  8. Kan man smörja in sig efter Tanrevel?
  9. Är Tanrevel farligt?
  10. Hur länge håller Tanrevel mousse?

Hur länge ska man använda Tanrevel?

För att underhålla färgen kan du använda din Tanrevel ungefär en minut varje dag. P.S kom ihåg att brun-utan-sol försvinner lättare i ansiktet än på kroppen eftersom det oftare utsätts för slitage som till exempel olika typer av rengöring, peeling och liknande.

Hur funkar Tanrevel?

Vad är Tanrevel och hur funkar den? Tanrevel är ett svenskt varumärke (2018) som specialiserats sig på just brun utan sol kategorin. Produkten appliceras med hjälp av en ångbaserad teknologi för att få ett så jämnt och fläckfritt resultat som möjligt, likt en spraytan, fast i pocketformat.

Är det värt att köpa Tanrevel?

Bäst helt enkelt! Utan tvekan den bästa fake tan-produkten på marknaden! Finns ingen annan brun utan sol-produkt som ens kommer i närheten av Tanrevel, framförallt deras nya maskin som man även kan använda på kroppen!

Får man finnar av Tanrevel?

Genom att använda en brun utan sol för kroppen i ansiktet kommer din hud antagligen reagera med akne eftersom det är för starkt för den känsliga huden. Men oroa dig inte. Det finns brun utan sol-produkter som är speciellt framtagna för ansiktet och är lättare och mer skonsamma.

Hur många lager Tanrevel?

Du bestämmer själv hur brun du vill bli baserat på hur många lager du applicerar. Med Tanrevel PRO behöver du bara 1-3 lager.

Hur ofta ska man ladda Tanrevel?

Man laddar lilla maskinen med en medföljande USB-sladd (jag brukar ladda min var 5e gång typ), fyller på den med vätska och så sprayar man genom att dra ner “luckan”!

Hur mycket ska man ha i Tanrevel?

Vid första användningen så använder du Tanrevel i 1-2 minuter efter det så räcker det med att fylla på i 30-40 sekunder varannan dag för bästa resultat.

Kan man smörja in sig efter Tanrevel?

Sitter det rester från smink eller hudvårdsprodukter på huden kommer inte absorberas lika bra. ... Efter du har applicerat tar det ungefär 30 till 60 minuter för färgen att absorberas av huden. Vänta därför i ungefär en timme innan du tvättar av huden eller lägger på makeup.

Är Tanrevel farligt?

Det fungerar genom att ett ämne som kallas DHA, vilket är en naturlig sockerart, får huden att ändra färg. ... Det är bara det allra yttersta lagret av huden som nås av DHA och det binds där och går inte längre ner i huden eller ut i blodet. Det är därför helt säkert att använda, även om man är gravid eller ammar.

Hur länge håller Tanrevel mousse?

Moussen torkar fort men vi rekommenderar lösa kläder för att undvika fläckar. Vill du mörkare färg kan du applicera ett lager till efter 30 min. Färgen utvecklas på 5 h & då kan du duscha & klappa torrt. Rekommenderas inte att ha på i längre än 24 h.