:

Vilka använder Trustly?

Innehållsförteckning:

  1. Vilka använder Trustly?
  2. Varför använda Trustly?
  3. Hur säkert är Trustly?
  4. Hur lång tid tar det att ta ut pengar med Trustly?
  5. Vilka grundade Trustly?
  6. Vad innebär Trustly?
  7. Varför kan jag inte betala med Trustly?
  8. Vad kostar det att använda Trustly?
  9. Har Trustly problem?
  10. Hur tjänar Trustly pengar?

Vilka använder Trustly?

Idag används Trustly av fler än 8000 handlare, däribland Facebook, eBay, PayPal, Alibaba, Wise, Avanza och Nordnet och man nådde 20 miljoner konsumenter genom integreringar med 6300 banker i 30+ länder i Europa, Nordamerika och Australien.

Varför använda Trustly?

Din säkerhet, vår prioritet. Det fina med Trustly är att du inte behöver registrera dig för att använda våra produkter och tjänster och vi lagrar aldrig information som kan användas för att komma åt ditt bankkonto. Trustly använder högsta möjliga krypteringsstandard, utöver bankens säkerhetssystem.

Hur säkert är Trustly?

Tryggt och säkert Trustly är ett licensierat betalningsinstitut godkänt och under tillsyn av Finansinspektionen. Vi har en europeisk Payment Services Provider-licens (PSP) i enlighet med Payment Service Directive (PSD, 2007/64/EC).

Hur lång tid tar det att ta ut pengar med Trustly?

Hur lång tid tar det för ett uttag att behandlas? Vanligtvis kommer pengarna fram direkt, men det kan ta upp till 2 bankdagar beroende på handlaren och din bank. I en del fall tar betalningen längre tid på grund av helgdagar och högtider.

Vilka grundade Trustly?

Lukas Gratte Joel JakobssonCarl Wilson Trustly/Grundare

Vad innebär Trustly?

Med Trustlys konto-till-konto-teknologi kan du ta emot betalningar, göra utbetalningar och få tillgång till värdefulla användardata. Med ett avtal, enkel integration och med stöd för alla stora valutor ger Trustly dig en plattform att expandera internationellt och nå kunder i Europa, Amerika och Australien.

Varför kan jag inte betala med Trustly?

Om du har kontaktat Trustlys Konsumentsupport och blivit frågad att förse ett betalningsbevis, är det detta dokumentet från din bank. Det behöver vara antingen en bild eller en PDF fil from din bank. Du kan kontakta våran Konsumentsupport genom att skicka ett e-mejl till contactus@trustly.com.

Vad kostar det att använda Trustly?

Vi tar inte ut några avgifter för transaktioner via Trustly - direktbank e-betalningar.

Har Trustly problem?

Du kan kontakta våran Konsumentsupport genom att skicka ett e-mejl till contactus@trustly.com.

Hur tjänar Trustly pengar?

När företaget i fråga påbörjar en återbetalning till dig så vidarebefordras pengarna direkt till ditt bankkonto så snart företaget påbörjar återbetalningen i deras system. Trustly kan inte påbörja några återbetalningar och vi kan inte avbryta transaktioner.