:

Hur betalar man med Revolut?

Innehållsförteckning:

 1. Hur betalar man med Revolut?
 2. Hur överför jag pengar till Revolut?
 3. Hur funkar Revolut?
 4. Hur skaffar jag Revolut?
 5. Kan inte föra över pengar till Revolut?
 6. Kan inte föra över pengar från Revolut?
 7. Varför kan jag inte skicka pengar från Revolut?
 8. Vilken bank är Revolut?
 9. Vad är ett Revolut konto?

Hur betalar man med Revolut?

Revolut – Växla i appen och betala 9,7076 kr för 1 USD. Efter du växlat betalar du med den lokala valutan med kortet. Ingen valutaväxlingsavgift tillkommer. Växling på 50 000 kr per månad debiteras dock med 0,5% i avgift.

Hur överför jag pengar till Revolut?

Vi rekommenderar att du använder ditt eget kort för att lägga till pengar. Om någon annan vill sätta in pengar på ditt Revolut-konto kan personen skicka pengar direkt till det genom sin egen Revolut-app eller via en banköverföring.

Hur funkar Revolut?

Eftersom Revolut inte erbjuder kreditkort sköts allting via deras app. Skicka över pengar via bank, e-bank eller andra kort till appen där du sedan har full koll på allt från pinkod, kortspärr till saldot. Vid ansökan görs ingen kreditkontroll, vilket gör det betydligt enklare för många med t.

Hur skaffar jag Revolut?

Beställa ett fysiskt kort

 1. Gå till fliken Kort i appen.
 2. Tryck på knappen Lägg till kort.
 3. Välj Betalkort och slutför din beställning.

Kan inte föra över pengar till Revolut?

Det är viktigt att IBAN-numret och BIC-koden används såsom de visas i appen. Ett fel uppstår om lokala och SWIFT-uppgifter används samtidigt för att föra över pengar, och pengarna skickas då tillbaka till avsändaren och når inte Revolut.

Kan inte föra över pengar från Revolut?

Kolla med avsändaren om de har använt rätt kontouppgifter, om pengarna inte har kommit fram inom tidsperioden som visas i appen för den här valutan och överföringsmetoden. Be dem att kolla följande: Att uppgifterna i överföringsbekräftelsen stämmer med dina Revolut-kontouppgifter.

Varför kan jag inte skicka pengar från Revolut?

Se till att du granskar kontouppgifterna innan du trycker på skicka. Annars kan överföringen misslyckas och skickas tillbaka till ditt konto. Det går inte att avbryta överföringen efter att du har skickat in den. Så se till att mottagaruppgifterna är uppdaterade.

Vilken bank är Revolut?

Revolut är världens snabbast växande digitala bank med över 6 miljoner kunder. Med Revolut får du tillgång till ett betalkort som ger dig gratis uttag utomlands samt 0% i valutapåslag. What is this? Deras kort är kopplat till deras app och är det perfekta alternativet för dig som gillar att resa.

Vad är ett Revolut konto?

En app för att hantera allt som har med pengar att göra Revolut är en finansiell superapp. Vi förändrar hur 15M+ kunder spenderar, sparar och investerar pengar varje dag.