:

Hur fungerar Storytel läsplatta?

Innehållsförteckning:

 1. Hur fungerar Storytel läsplatta?
 2. Hur använder jag Storytel?
 3. Hur startar jag Storytel?
 4. Hur fungerar Familjeabonnemang Storytel?
 5. Är Storytel Reader bra?
 6. Hur mycket omsätter Storytel?
 7. Kan man lyssna på Storytel?
 8. Vad kostar Storytel för en person?
 9. Kan inte starta Storytel?
 10. Hur startar man en provperiod på Storytel?

Hur fungerar Storytel läsplatta?

Storytel Reader är en e-boksläsare som du kan använda med valfritt Storytel-abonnemang. Läsplattan ger dig en riktigt bra läsupplevelse tack vare sin skärm, som är speciellt anpassad för just läsning. Teknologin med E Ink (elektroniskt bläck) gör nämligen att du läser på en skärm som ser ut som papper!

Hur använder jag Storytel?

Storytel är en tjänst som erbjuder ljudböcker via streaming och för att lyssna laddar du ner deras app till telefonen eller surfplattan. När du skapar ett konto får du lyssna fritt i 14 dagar för att se om tjänsten är något för dig.

Hur startar jag Storytel?

Hur startar jag min Storytel Reader?

 1. Håll in knappen på läsplattans ovansida i 5 sekunder tills skärmen tänds.
 2. Följ instruktionerna på skärmen. ...
 3. Välj Wifi-nätverk (2,4 GHz) och tryck på Connect.
 4. Storytels app laddas ner automatiskt första gången du startar läsplattan.

Hur fungerar Familjeabonnemang Storytel?

Storytel Family innebär att du och din familj kan använda Storytel samtidigt. Varje användare har ett eget konto och en egen bokhylla, men abonnemanget hanteras och betalas av en person.

Är Storytel Reader bra?

Ljudboksgiganten Storytels läsplatta lägger stort fokus på titlar som du både kan läsa och lyssna på. Den är fortfarande låst till ett abonnemang, men har på senare tid öppnats upp vad gäller funktioner.

Hur mycket omsätter Storytel?

Omsättningen landade på 641 miljoner kronor för Q2 2021. Resultatet per aktie efter skatt blev -2,04 kronor. Rörelseresultatet (EBITDA) blev -2,9 miljoner. Prognosen för hela 2021 sänktes, och man tror på 1,96 till 2 miljoner betalande abonnenter vid årets slut, samt 2,3 miljarder kronor i streamingintäkter.

Kan man lyssna på Storytel?

Med Storytel får du tillgång till tiotusentals ljud- och e-böcker för 169 kronor/månad. Du kan även välja att betala för abonnemanget halvårsvis. ... Du kan installera och lyssna på Storytel från alla enheter som har möjlighet att ladda ner Storytel-appen.

Vad kostar Storytel för en person?

Storytel Unlimited kostar 179 kr/månad och räcker för en vuxen och ett barn som använder den barnsäkra funktionen Kids mode.

Kan inte starta Storytel?

Om du upplever problem med Storytel i mobilen, testa något av följande:

 • Byt från offlline-läge till online-läge och spara ner den aktuella boken igen. Se till att du har en bra uppkoppling eller använder ett stabilt wifi-nät. ...
 • Radera appen och installera den på nytt.

Hur startar man en provperiod på Storytel?

För att börja använda Storytel behöver du starta ett abonnemang efter att du har skapat ett konto. Om du är ny hos oss startar din gratis provperiod så fort du har startat abonnemanget, och du kan logga in i Storytel-appen för att läsa och lyssna!