:

Hur använda Scandic poäng?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använda Scandic poäng?
  2. Hur många poäng kostar en natt Scandic?
  3. När kommer poängen Scandic?
  4. Hur hittar jag mitt medlemsnummer Scandic?
  5. Hur blir man Scandic Friends medlem?
  6. Hur blir man Red Level Scandic?
  7. Hur många Scandic poäng har jag?
  8. Vad är Scandic Friends?

Hur använda Scandic poäng?

Nu kan du som medlem använda dina poäng när du handlar i vår restaurang, shop och bar när du bor hos oss. Det enda du behöver göra är att sätta upp dina köp på rummet istället för att betala omgående. Du kan också välja att delbetala med poäng och resterande med pengar.

Hur många poäng kostar en natt Scandic?

Använd dina poäng till en bonusnatt Använd dina Scandic Friends-poäng till härliga weekends på våra hotell. En bonusnatt kostar mellan 10 0 poäng, men du kan även välja att delbetala en bonusnatt om du inte har poäng så att det räcker. Boka din bonusnatt på vår webb.

När kommer poängen Scandic?

När du har bott hos oss kan det ta upp till en vecka innan dina poäng syns på din Scandic Friends-profil. Om inte poängen finns där efter en vecka kan du registrera dem här som saknade!

Hur hittar jag mitt medlemsnummer Scandic?

Du får dina rabatter, förmåner och poäng genom att ange ditt medlemsnummer. Om du inte känner till ditt medlemsnummer kan du titta i ett e-postmeddelande från Scandic Friends eller kontakta vår medlemsservice via e-post på [email protected] eller telefon på: + 20.

Hur blir man Scandic Friends medlem?

Scandic Friends Top Level ges till medlemmar med minst 45 kvalificerande nätter, eller 150 000 kvalificerande poäng (baspoäng), under en sammanhållen 12-månadersperiod. Information om hur en Medlem når Red Level är inte officiell.

Hur blir man Red Level Scandic?

Sandra hamberg Medlem Kan bekräfta att tröskeln för RED är 85 nätter eller 350.000 poäng. Poängen med RED tycker jag handlar mer om att man är väldigt flexibel mot gästen med öskemål och är väl omhändertagen mer än att förmånerna är mycket bättre.

Hur många Scandic poäng har jag?

1 SEK är värd 60 poäng. Har du 10 000 poäng som bränner i fickan kan du alltså köpa något till ett värde av 167 kronor i baren**, shopen eller restaurangen....Hur fungerar det?

Lokal valuta1 SEK
Poäng60
Ex. uträkning för en rätt värd 200 kr200 kr x 60= 12 000 poäng
Ex. 10 000 poäng167 SEK

Vad är Scandic Friends?

Som medlem i vårt lojalitetsprogram Scandic Friends, blir du belönad på flera sätt. Här kan du ta del av medlemserbjudanden som boka tidigt-rabatter, weekendpaket och poängerbjudanden. Som medlem får du alltid det bästa priset på boende alla dagar i veckan och 10 % rabatt på mat i alla våra restauranger på helger.