:

Vad menas med Veckobonus?

Innehållsförteckning:

  1. Vad menas med Veckobonus?
  2. Måste man äta upp alla points?
  3. Vad betyder färgerna på Viktväktarna?
  4. När försvinner Veckobonusen?
  5. Hur räknas poäng i Viktväktarna?
  6. Hur beräknas Points Viktväktarna?

Vad menas med Veckobonus?

Så här fungerar det: För varje portion icke-stärkelserika grönsaker en medlem äter och registerar, läggs en Point till deras dagliga budget. Medlemmar kan lägga till ytterligare en Points till sin dagliga budget genom att nå målet för vatten på 1,75 liter. Och till sist så ger aktivitet Points till Veckobonusen.

Måste man äta upp alla points?

Nej, det är inte vad WW ViktVäktarna förespråkar. Dina dagliga Points finns till för att äta sådant som inte finns på NollPointslistan. Tallriksmodellen är fortfarande aktuell och den som ligger till grund för hur du bör komponera dina måltider.

Vad betyder färgerna på Viktväktarna?

Viktväktarnas nya program innebär att man väljer färg. Grön är mer kontroll, fler sp och bara 100 grejer som man inte räknar, Blå är lite mindre kontroll, färre sp och 200 grejer som man inte räknar alls, Lila är minst kontroll, minst sp och mer än 300 grejer som man inte räknar.

När försvinner Veckobonusen?

Dagliga poäng och veckobonus Om du inte har använt veckobonusen försvinner den på söndag varje vecka och du påbörjar en ny (om du har invägningsdag på måndag). Om du inte har använt alla poäng du har för just den dagen sparas upp till fyra poäng från de dagliga poängen i din veckobonus.

Hur räknas poäng i Viktväktarna?

Hur mycket väger du? Ta första siffran i din vikt om den är 2-siffrig. Är din vikt 3-siffrig tar du de två första siffrorna. Exempel: Väger du 88 kg blir din points 8 och om du väger 121 kg blir din points 12.

Hur beräknas Points Viktväktarna?

Ta första siffran i din vikt om den är 2-siffrig. Är din vikt 3-siffrig tar du de två första siffrorna. Exempel: Väger du 88 kg blir din points 8 och om du väger 121 kg blir din points 12.