:

Vad händer om brunetter tar silverschampo?

Innehållsförteckning:

  1. Vad händer om brunetter tar silverschampo?
  2. Kan man använda silverschampo i brunt hår?
  3. Hur får man en kall brun hårfärg?
  4. Hur länge ska man ha i Silverschampo i brunt hår?
  5. Vad händer om man har Silverschampo i håret för länge?
  6. Vad betyder siffrorna på hårfärg?

Vad händer om brunetter tar silverschampo?

Det är inte bara blondiner som kan använda silverschampo för att bli av med gula nyanser i håret, även vi brunetter kan använda den magiska produkten. ... Resultatet skiljer sig givetvis från hår till hår, men om du är brunett och vill bli av med varma och röda toner är silverschampo den bästa och smidigaste lösningen.

Kan man använda silverschampo i brunt hår?

Fudge silverschampo avlägsnar gula, orangea och röda toner i både blont och brunt hår. Det ger ett kallt resultat direkt, samtidigt som håret får extra lyster. Fudge Clean Blonde innehåller violetta pigment som effektivt motverkar gula nyanser i såväl blont som grått hår.

Hur får man en kall brun hårfärg?

På samma sätt som silverschampon (som är lila) används för att neutralisera gula nyanser, fungerar också blått som en komplementfärg för brunt hår. Det ska ta bort röda och orange toner från brunt hår, och göra att brunetter får en kallare färg med mer djup.

Hur länge ska man ha i Silverschampo i brunt hår?

När man använder silverschampo, blond som brunett måste man gnugga schampot på längderna. Egentligen är det ett BIG NONO – schampo är till för botten och balsam används i hela håret. Låt verka i minst 3-6 minuter, beroende på resultat.

Vad händer om man har Silverschampo i håret för länge?

Det viktiga är att du inte låter silverschampot verka för länge i håret. När du låter schampot sitta flera minuter (eller timmar) så blir håret väldigt uttorkat. Det spelar ingen roll om du använder ett fuktschampo eller ett silverschampo, om du låter det verka för länge så torkas håret ut.

Vad betyder siffrorna på hårfärg?

Nästan alla hårfärger är indelade i en färgskala som består av siffror från 1 till 10, där 1 är svart och 10 är blond. En högre siffra ger alltså en ljusare färg. En hårfärg kan ha allt från 1 till 3 siffror för att indikera nyans.